Fugelflecht
Vakantie

Tiny Houses – probeer het eens uit

De tijd dat rijkaards elkaar probeerden af te troeven met een nóg groter huis is nog lang niet voorbij. Maar wel zien we een nieuwe stroming ontstaan. Steeds meer mensen nemen afstand van het materialisme. Niet langer ontlenen we onze identiteit aan onze bezittingen: een grotere TV, een grotere auto, een zwembad, een grotere villa. Ervaringen worden belangrijker dan bezittingen. En we ontdekken steeds meer dat “simplifying”, het verwijderen van alles wat we niet nodig hebben, ons juist gelukkiger maakt.

Tiny Houses passen perfect in deze trend naar “less is more”. Een tiny house is een volledig zelfstandige wooneenheid die van alles is voorzien wat je in een moderne woning mag verwachten. De vloeroppervlakte van een tiny house is maximaal 50 vierkante meter, maar door optimaal te ontwerpen hoef je geen gemak te missen. Door de kleine afmeting van een tiny house past het perfect in een milieubewuste levensstijl: je woon-voetafdruk is klein en je wordt aangemoedigd om de eindeloze consumptie-druk achter je te laten.

Maar ja, als je een conventionele woning gewend bent, dan kan de overstap naar een tiny house erg groot zijn. Dan zou het mooi zijn om te kunnen proefdraaien. Of misschien wil je helemaal niet verhuizen, maar wil je wel ervaren hoe het is om in een tiny house te wonen.

Dan kun je terecht bij Glampings.nl. Deze site, die zich specialiseert in luxe kamperen (Glamorous + Camping = Glamping) biedt sinds kort ook de mogelijkheid aan om een tijdje een tiny house te huren. Je kunt terecht op de betere campings en recreatiegebieden in Nederland en België. Van Limburg tot de Achterhoek en de Veluwe. Uiteraard zijn de huisjes volledig ingericht, zodat je heerlijk kunt slapen, leven en koken.

De tiny houses staan in een prachtige omgeving, waardoor je optimaal kunt genieten van de grootse belofte van een kleiner huisje. Boek vandaag nog jouw (proef-) verblijf in een tiny house op Glampings.nl

https://glampings.nl/