Fugelflecht
Image default
Vakantie

Glamping met kinderen

De vakantie is de leukste tijd van het jaar. Een paar weken mag je de boel de boel laten en hoef je alleen maar leuke dingen te doen met je partner en kinderen. Maar voor je aan je vakantie kunt beginnen moet je wel even het een en ander organiseren. En dat kan nog beste en uitdaging zijn.

Waar gaan we heen? Wat gaan we daar doen? Verblijven we op een camping aan het water, of een hotel aan zee? Die vragen kunnen al lastig zijn als je met zijn tweetjes bent, maar als je met de kinderen op vakantie gaat komt er nog een paar vragen bij. Want jullie willen dat iedereen het leuk heeft op vakantie.

Onze tip: kies voor een glamping. Want als je met de kinderen op de glamping vakantie viert heb je een vakantie waar iedereen blij van wordt. De kinderen maken al op dag één nieuwe vriendjes waarmee ze heerlijk in de buitenlucht kunnen spelen, terwijl jullie lekker kunnen relaxen. Omdat je bij glamping verblijft in een luxe kampeeraccommodatie (op een heel goede camping) kun je de kinderen het avontuurlijke gevoel van kamperen bieden, terwijl jullie zelf lekker kunnen genieten van de luxe van een geheel ingerichte camping accommodatie.

Allerlei soorten glamping

Je hebt glamping in allerlei varianten. De eenvoudigste versie is de safaritent, die is voorzien van keuken, meubels en echte bedden. Maar als je naar de glamping gaat met kinderen wil je misschien iets wat net wat spannender is. Wat dacht je van een tipi, of zelfs een echte boomhut?

Er zijn tientallen glampings in Nederland, maar ook in de ons omringende landen kun je op de glamping met kinderen terecht. Omdat niet elke glamping hetzelfde is, hebben we op onze website een selectie gemaakt. In ons lijstje hebben we heel inzichtelijk gemaakt welke glamping met kinderen de beste keus is. Dit zijn glampings waar je behalve een speeltuin en zwembad ook een animatieteam vindt, en waar van alles te beleven is.

Zorg dat het plannen van de vakantie met de kinderen geen gedoe wordt, regel het heel snel, makkelijk en veilig op www.glampings.com, om te beginnen op onze pagina speciaal gericht op glamping met kinderen.