Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Slippers heren

’s Zomers kan het zo klam zijn in de buitenlucht, dat het onaangenaam is om een paar normale schoenen over je enkels te trekken. Een setje slippers voor heren van Slippers.nl kan een mooi alternatief bieden voor reguliere varianten van schoeisel. Slippers voor heren zitten direct als gegoten op het moment dat je erin stapt, waardoor je geen veters hoeft te strikken of de flip flops met klittenband hoeft te bevestigen.

Slippers voor heren worden vaak gedragen door campinggasten, maar zitten net zo prettig op dagen dat je achter het huis geniet van de zonnestralen. Wil jij een paar slippers voor heren toevoegen aan je bestaande collectie? Op Slippers.nl heb je keuze uit meer dan 200 varianten, dus neem de tijd, leef je uit en reken het paar af waar jij gelukkig van wordt.

Heren slippers

Vanwege het uiteenlopende aanbod aan heren slippers van Slippers.nl, is het uitlichten van specifieke varianten geen overbodige luxe. Een stel slippers voor heren dat het zeer goed doet in bourgondische kringen, is het setje slippers dat voorzien is van een flessenopener.

Op stranddagen sleep je het liefst zo min mogelijk met je mee, omdat je alles aan het einde van de dag ook weer terug moet nemen naar de auto. Aan de onderzijde van dit soort heren slippers bevindt zich een opening, waar een hefboomconstructie is aangebracht. Daarmee zijn de doppen van je weizenbiertjes en flesjes Sauvignon Blanc gemakkelijk te ontdoen.

Vegan heren slippers

Streef jij ook naar een betere wereld en wil je daar graag je steentje aan bijdragen? Dan zijn de vegan heren slippers misschien wel wat voor jou. Bij vegan heren slippers zijn dierlijke producten buiten beschouwing gelaten in de productie. In plaats daarvan is louter een beroep op andere natuurlijke grondstoffen gedaan. Daarmee zijn dit type slippers een goede aanvulling op je veganistische eetpatroon en jouw doel om de wereld een beetje beter te maken.

Naast speciale features bij de verschillende slippers, maken we bij Slippers.nl tevens onderscheid tussen de wijze waarop de slippers gedragen worden. Badslippers zijn de meer klassieke varianten van de slippers voor heren, waarbij een stuk stof als een ‘boog’ over het middenstuk van de voet ligt. Teenslippers worden op iets andere wijze gedragen. Hierbij voorkomt een stukje leer dat tussen de grote én naastgelegen teen ligt dat je uit je slipper schiet.

Heren slippers kopen

Heren slippers kopen doe je online bij Slippers.nl. Met een ruim assortiment en jarenlange ervaring zijn wij de webshop bij uitstek waar je zijn moet voor een nieuw paar slippers voor heren. Wat het extra aantrekkelijk maakt om je bestelling bij ons te doen, is de gratis verzending die wij garanderen. Daarnaast versturen we ieder setje dat voor 17:00 besteld is vandaag nog, waardoor je spoedig over jouw slippers kunt beschikken. En bedenk je je onverhoopt nog? Binnen 14 dagen kun je ze altijd nog terugsturen.

https://slippers.nl/