Fugelflecht
Image default
Mode en Kleding

Een trouwpak kopen dat goed bij uw lichaam past

Een trouwpak kopen is vaak geen eenvoudige taak. Er zijn veel factoren waar u rekening mee wilt houden. U wilt er immers op uw best uitzien op de grote dag. Een ervaren partij helpt u altijd bij het vinden van het juiste trouwpak. U kunt bijvoorbeeld goed terecht bij Black Tie Gelegenheidskleding in Den Bosch.

Een trouwpak kopen waar u zich lekker in voelt

U wilt een trouwpak kopen dat goed bij uw lichaam past, vooral ook omdat dit zorgt voor de meest comfortabele manier van dragen. Bij Black Tie Gelegenheidskleding in Den Bosch krijgt u altijd een professioneel advies op basis van uw figuur. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden.

1. Relatief kort met een gespierd postuur

Bent u niet al te lang en heeft u een gespierd lichaam? Dan kunt u het best een trouwpak kopen in de vorm van een sjaal-kraag smoking. Kies voor een kasje zonder schoudervulling en met een borstzakje. U lijkt iets langer wanneer u kiest voor een pak waarbij de knoop iets lager zit.

2. Relatief kort met een slank postuur

Bent u niet al te lang en ook niet zeer gespierd, maar vooral slank van postuur? Dan kiest u het best voor een jasje met een knoop en dubbele borstzakken. Hierdoor lijkt u iets breder. Wanneer de broek van uw pak iets boven de schoenen uitkomt, dan lijkt u direct ook iets langer.

3. Een zwaarder en gespierd postuur

Een sjaal-kraag smoking is zeker een goede keuze wanneer u een breed en gespierd postuur heeft. U kunt het best een trouwpak kopen waarvan het jasje wat langer is, voorzien van een knoop en een borstzak. Hierin komt het figuur het best uit.

4. Lang met een slank postuur

Als u lang en slank bent, dan is het in de meeste gevallen een goed idee om het jasje te laten innemen bij de taille, wanneer u bijvoorbeeld een smoking gaat kopen. Dit zorgt voor een mooiere pasvorm. Kies voor een jasje met wat meer schoudervulling en zakken aan allebei de kanten.