Fugelflecht
Image default
Mode en Kleding

Welke kleur bh is hip?

Welke kleur bh is hip?

Steeds vaker zien we, dat een deel van onze bh zichtbaar is onder onze kleding. Dit kan zijn omdat je kleding simpelweg dun en doorschijnend is, iets wat we vooral in de zomer zien, maar ook wanneer je met blote schouders loopt, zal je doorgaans de bandjes van een bh kunnen zien. Waar dit tot enkele tientallen jaren geleden een absolute no-go was, is dit tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch kan het kiezen van de juiste kleur bh soms nog wel eens een hele uitdaging zijn, want wat past er onder die ene mooie jurk die je speciaal hebt gekocht voor een feestje? Welke kleuren op dit moment hip zijn en het beste matchen, dat vertellen we je hier.

Wit

Waar je zult denken dat het verstandig is om onder witte kleding ook witte lingerie te dragen, is dit absoluut niet het geval! Je zult het namelijk niet verwachten, maar juist onder een strakke witte broek, is witte lingerie ontzettend goed zichtbaar. Het maakt dan niet uit of je een witte maat bh a75 draagt of een andere maat, want de kleuren wit versterken elkaar ongeacht welk type je draagt. Wanneer je overigens kleding draagt dat bijna tot niet doorschijnt, zoals een dikke trui, dan is dit natuurlijk absoluut geen probleem.

Zwart

Zwart staat natuurlijk voor stijlvol en chique. Niet voor niets is dit één van de meeste gedragen kleuren lingerie. Ook voor praktische doeleinden wordt er overigens vaak gekozen voor de kleur zwart. Bijvoorbeeld na een ingreep, is het dragen van een zwarte sport bh met voorsluiting na operatie iets wat we veelvuldig terug zien.

Huidskleur

Voor veel vrouwen niet de meest kleur lingerie wat er bestaat, maar wel ontzettend handig. Waar er tot voorkort maar enkele kleuren beschikbaar waren, zien we nu dat er steeds meer huidkleur bh’s op de markt zijn. Er is immers geen huidskleur hetzelfde. Net als bij ieder type bh, is ook de huidskleur bh verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo kun je met cup a of zelfs cup h altijd wel een geschikt bh vinden die bij jou past.

Rood

Zoals we hierboven hebben kunnen lezen, is wit op wit geen verstandige keuze. Maar wat draag je nu onder witte kleding? Dan draag je rood! Je zult denken dat de kleur rood enorm doorschijnt, doordat het een relatief felle kleur is, maar dit is juist niet het geval. Rood valt namelijk het minste op wanneer je dit draagt onder een witte trui of broek.