Fugelflecht
Image default
Hobby en vrije tijd

Hoe organiseer ik een silent disco?

Je hebt een silent disco gehuurd, klasse! Een silent disco set huren is namelijk een geweldige manier om een leuk en super origineel feestje te organiseren. Een silent disco is namelijk vernieuwend en heel grappig om te doen. Met een silent disco feest organiseer je dan ook een feestje waar mensen vaak nog lang over na zullen praten. In dit blog gaan we in op de zaken waar je op moet letten bij het organiseren van een silent disco.

Regel een silent disco set

Ten eerste is het belangrijk dat je een goede silent disco set regelt. Een goede set is vaak na te gaan aan de hand van reviews op bijvoorbeeld google of trustpilot. Kijk ook meteen of de aanbieder wel voldoende koptelefoons op voorraad heeft, want dat is handig voor stap 2.

Nodig mensen uit

Maak een gastenlijst en tel het aantal namen op die lijst. Zorg dat je op de uitnodigingen voor de gasten van je silent disco feestje een duidelijke einddatum zet, tot wanneer zij zich kunnen afmelden. Dit zorgt ervoor dat je precies genoeg silent disco koptelefoons kunt huren en je niet per ongeluk teveel huurt en duurder uit bent

Zoek de leukste muziek uit

Zoek of maak de perfecte playlist of mixtape om op te zetten, goede muziek is nog altijd de sleutel tot een goed feestje en kan het verschil maken tussen een goed en een episch silent disco feestje. Ook kun je meerdere zenders huren en meerdere playlists tegelijk afspelen waardoor de gasten op hun silent disco koptelefoon kunnen kiezen naar welk kanaal ze willen luisteren. 

Kleed de boel aan voor je silent disco feest

Ten slotte is het zaak om de boel voor je silent disco feest leuk aan te kleden, zodat iedereen meteen goed in de stemming is voor het feest. Met een leuke aankleding, goede muziek en fijne mensen kan er weinig meer misgaan voor je silent disco feestje. Geniet ervan!

 

https://silentdiscosethuren.nl/