Fugelflecht
Image default
Hobby en vrije tijd

Het grootste vogelpark in Nederland is ideaal voor een leuk en leerzaam schoolreisje

Als juf of meester ben je altijd op zoek naar een leuk en leerzaam schoolreisje, waarbij je de kinderen zowel uitdaagt, iets nieuws bijleert en hen een leuke dag wil bezorgen. Wat dacht je voor een uitje naar het grootste vogelpark van Nederland? Vogelpark Avifauna heeft verschillende schoolreis arrangementen te bieden. Hierdoor kun je voor je klas of basisschool het leukste dagje weg organiseren. Naast het bezoeken van bijzondere vogels en andere diersoorten, kunnen de kinderen heerlijk spelen en op avontuur gaan in de leukste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland.

Wat maakt dit vogelpark in Nederland een unieke locatie voor het komende schoolreisje?

Ben je op zoek naar een leerzaam, interactief en avontuurlijk schoolreisje? Dan is een bezoekje aan het mooiste vogelpark van Nederland zeker de moeite waard. Hoe gaaf is het om de kinderen met allerlei vogelsoorten, zoogdieren en insecten of reptielen in aanraking te laten komen? Leer samen met de kinderen waarom flamingo’s roze zijn en hoe het kan dat sommige vogelsoorten met uitsterven worden bedreigd. Verder kunnen de kinderen het voeren van de pelikanen of de halfapen van dichtbij meemaken. Ze kunnen dicht bij de dieren komen en aan het einde van de dag spelen in de leukste buitenspeeltuin van Zuid-Holland.

Kies uit de vele arrangementen van dit park

Overweeg je een schoolreisje naar Vogelpark Avifauna? Dan kun je uit verschillende arrangementen kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een schoolreisje met of zonder vervoer regelen. Breng samen met je klas of de hele school een bezoekje aan het mooiste vogelpark van Nederland en neem direct een middag spelen in de leukste buitenspeeltuin in regio Zuid-Holland mee. Er zijn arrangementen voor schoolreisjes vanaf minimaal 20 personen te boeken. Je bepaalt zelf of je er ook een verzorgde lunch bij wil hebben. In overleg is er van alles mogelijk, dus je zou ook vrijblijvend contact met dit vogelpark in Nederland kunnen opnemen.