Fugelflecht
Image default
Hobby en vrije tijd

Hier ontvangt u een waardebepaling wanneer u uw munten verzameling wilt verkopen

Muntenverzamelaars zijn als het ware schatzoekers naar dé perfecte munt om een collectie compleet te maken. Het is een fantastische hobby, maar ook vaak een oneindige zoektocht. Heeft u enige tijd munten verzameld maar is de passie minder geworden? Dan is het mogelijk om uw munten verzameling te verkopen. Zijn uw munten het verkopen waard en bent u benieuwd naar de waarde van uw collectie? Lees dan snel verder!

Alles voor verzamelaars

Al sinds 1927 biedt Insulinde Den Haag het beste voor verzamelaars van munten. Bent u van plan om uw munten verzameling te verkopen? Breng dan eens een bezoek aan Insulinde Postzegel- en Munthandel! Zij hebben door de jaren heen een solide basis opgebouwd op het gebied van filatelie en numismatiek en zijn een betrouwbaar adres voor het kopen en verkopen van uw munten. Zij hebben bekende merken zoals Davo, Hawid, Hartberger, Lindner en Leuchtturm en bieden daarnaast ook een gratis prijsindicatie voor uw munten verzameling.

Verkoop uw verzameling tegen een eerlijke prijs

Deze Postzegel- en Munthandel is gevestigd in Den Haag waar zij een grote voorraad tentoonstellen. Hier vindt u alle soorten postzegels, munten en andere kostbaarheden. Indien u van plan bent om uw munten verzameling te verkopen, doen zij ook graag een beroep op u. Hun interesse in munten is namelijk zeer breed. Niet alleen uw munten die afkomstig zijn uit Nederland, maar ook van andere delen uit de wereld bekijken zij graag. Of u nu gouden, platina, zilver of andere munten heeft, ze ontvangen u graag zodat u deze aan hen kunt verkopen. Uiteraard bieden zij u altijd een eerlijke prijs voor uw collectie, afhankelijk van de marktwaarde.  

Een gratis en vrijblijvende waardebepaling

Bent u van plan om uw munten verzameling te verkopen? Ga dan eens langs bij Postzegel en Munthandel Insulinde in Den Haag voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan komen zij gewoon naar u toe om uw munten te taxeren. Houdt er wel rekening mee dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht.

https://www.insulindedenhaag.nl/