Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Warm Wit LED Strips

Warm Wit LED strips

Deze warm witte LED strips zullen uw huis zo veel meer uitnodigend en gezellig maken! De zachte, warme verlichting is aangenaam voor de ogen. Bovendien zijn ze flexibel; u kunt ze in kleinere segmenten knippen met hun zelfklevende achterkant. Deze zijn perfect voor een reeks ruimtes in elke kamer – begin vandaag met bestellen op onze website!

Losse warm witte LED strips

Door accentverlichting toe te voegen aan uw huis kunt u het gezelliger maken. Hier zijn enkele van mijn favoriete manieren die ik heb gevonden om precies dat te doen! Deze Losse Warm Witte LED Strips zijn perfect voor onder kasten, boven bedden, of waar je ze ook maar nodig hebt. Zij zijn een goedkope en gemakkelijke manier om de gewenste stemmingsverlichting elke keer te krijgen omdat zij overal in uw huis passen – van onder planken en langs leuningen tot bovenop boekenplanken zodat zullen de gasten blij zijn als punch wanneer zij deze mooie lichten zien die hun omgeving als geen ander verlichten!

Complete Warm Wit LED Strip sets

U houdt van entertainment, maar u houdt er niet van om uw huis te verlichten als een kerstboom. In plaats van de feestelijke gloed die veel mensen associëren met feestdagen en partijen, zijn onze Complete Warm Wite LED Strip Sets perfect voor het creëren van precies de sfeer die u zoekt, zonder te veel nadruk te leggen op één bepaalde gelegenheid of feestdag. Zij kunnen overal in om het even welke ruimte rond uw huis worden geplaatst – zelfs buiten – zodat zij genoeg verlichting zullen verstrekken waar het meest nodig is.

Professionele Warm Wit Pro led strips

De Warm Wit PRO LED strips zijn perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een veeleisend project. Ze zijn voorzien van een zelfklevende achterzijde en voorgesoldeerde connectoren, zodat de installatie is eenvoudig, evenals individuele dimmen controles. De kleurtemperatuur varieert van 2700K (warm wit) tot 9000K (zuiver blauw).

Vele mensen hebben problemen met het installeren van hun eigen LEDs omdat er moeilijke bedradingskwesties of verwarrende instructies kunnen zijn betrokken bij het verkeerd doen van dit soort werk; onze pro-lijn van producten elimineert deze potentiële problemen door zelfklevende 3M-tape aan één eind en voorgesoldeerde verbindingen aan het andere eind te verstrekken die u toestaan om uw strook gemakkelijk te knippen indien nodig zonder enige zorgen te hebben over het verkeerd krijgen van het wanneer het volgen van complexe richtingen.

https://123ledstrips.nl/categorie/warm-wit/