Fugelflecht
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het salaris van een Magento 2 specialist

Developers van de bekende software Magento 2 zijn erg belangrijk in de wereld van E-commerce. Deze software is erg populair voor het maken van websites. Een goede specialist op het gebied van Magento 2 kan veel betekenen voor een bedrijf. Een snelle website die betrouwbaar werkt is de basis van elke webwinkel. Omdat deze specialisten zo essentieel zijn is dit te zien in het salaris. In dit artikel bespreken we het salaris van een Magento 2 specialist. 

Hoeveel een Magento 2 specialist verdient

Een specialist op het gebied van de software Magento 2 werkt dus aan het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van webshops. Maar liefst 47 procent van de consumenten in Nederland vindt dat een website maximaal 2 seconden mag laden. Kies je ervoor om allerlei extra functies toe te passen op de website of veel bestanden te laden dan kan dit al snel langer duren dan de 2 seconden. Een Magento 2 specialist zorgt ervoor dat de website een stuk sneller werkt inclusief de extra functies. 

De baan is erg belangrijk in de E-commerce en daarom is er ook veel vraag naar Magento 2 specialisten. Het gemiddelde salaris van een specialist is ongeveer 3.200 euro bruto. Dit bedrag is gebaseerd op 5.300 salarissen op basis van 40 uur per week. Het maximumsalaris is 3.780 euro terwijl het minimum tegen de 2.800 euro ligt. Het loon is natuurlijk afhankelijk van carrièreniveau, ervaring en bedrijf. 

Werken in detachering als Magento 2 specialist verdient iets minder, met een maandloon van 3.035 euro maandelijks. Een vast contract verdient 260 euro meer ten opzichte van dit bedrag. De bedrijven waar je voor kan werken hebben ook een heel groot invloed op het salaris. Bepaalde bedrijven verdienen een stuk meer ten opzichte van andere bedrijven. Het opleidingsniveau heeft echter wel een invloed. Een universiteitsstudent verdient meer ten opzichte van een MBO student. 

Een specialist op het gebied van Magento 2

Het bedrijf Vendic is gespecialiseerd op het gebied van websites gemaakt met de software Magento 2. Het onderhouden, verbeteren of realiseren van je webshop kan volledig verzorgd worden door het bedrijf. Als Magento 2 specialist is dit vaak een van de bedrijven waar je terecht komt. Samen met een team werk je eraan om webshops te ontwikkelen, verbeteren en te onderhouden. 

Het bedrijf Vendic heeft met het team specialisten Vendic Elements ontwikkeld. Dit is een pakket met modules gemaakt voor Magento 2 waar de klant de website volledig zelf kan personaliseren met vaste functies en code. Het blijven door ontwikkelen van Elements en helpen met inrichten van meerdere webshops is een belangrijke baan in de E-commerce. Meer informatie over het bedrijf Vendic vind je hier.

https://vendic.nl/