Fugelflecht
Image default
Mode en Kleding

Maritieme kleding kopen voor zeebonken en strandjutters

In het uitgebreide assortiment aan kleding van de zee van Kantje Boord, vindt u dé maritieme kleding waar u naar op zoek bent. U koopt hier enkel kleding van goede kwaliteit, die gemaakt is van sterke en natuurlijke materialen. Bent u op zoek naar de authentieke schipperslook? Bekijk dan het aanbod van deze winkel in de webshop. Bovendien is het mogelijk om langs te gaan in hun winkel in Naarden. U kunt hier terecht voor een uitgebreid assortiment aan moderne en traditionele maritieme kleding. Zo koopt u hier schipperspetten, boezeroenen en kielen. Daarnaast verkopen zij wollen visserstruien, schippersjassen en Bretonse streep-truien waarbij de authentieke stijl van de zee intact is gebleven.

Respect voor maritiem erfgoed

Als u maritieme kleding wilt kopen waarbij respect getoond wordt voor het maritieme erfgoed, dan slaagt u bij deze winkel gegarandeerd. Ga voor de kleding van het merk Saint-James. Alle kledingstukken die dit merk levert, worden gemaakt met zorg en vakmanschap. Zij hebben oog voor goede kwaliteit. Dit Franse merk heeft de authentieke visserskleding gemoderniseerd. Zo was de authentieke schipperstrui het eerste artikel dat dit merk ontwikkelde. Hierna is het assortiment uitgebreid met Bretonse streep-shirts, overhemden en broeken. Saint-James is beschikbaar voor zowel heren als dames. Houdt u van de nautische stijl? Dan is dit merk geschikt voor u!

Persoonlijke dienstverlening

Naast dat u langs kunt komen bij de winkel van Kantje Boord in Naarden, kunt u ook online bij hen terecht voor een uitgebreid aanbod aan maritieme kleding. Zoekt u een bepaald kledingstuk? De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag aan de kledingstukken of de accessoire die u zoekt. Ze adviseren u bovendien over de juiste maten, modellen en kleuren. Wilt u meer weten over bepaalde producten? Neem dan contact op met dit bedrijf met behulp van de contactgegevens die u op hun website vindt.