Fugelflecht
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een narcose behandeling bij grote angst voor de tandarts

Bent u op zoek naar een tandarts in Deventer en omstreken? En wilt u daarnaast een narcose behandeling bij de tandarts? Dan vallen natuurlijk veel tandartspraktijken af. De meeste tandartsen kunnen een behandeling wel verdoven, maar narcose toedienen is een ander verhaal. Hiervoor is immers een gediplomeerd anesthesist nodig. Maar als u kampt met extreme angst voor de tandarts en uw gebit heeft dringend een behandeling nodig dan is het wel een optie die u in overweging kunt nemen. U kunt hiervoor terecht bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Hier werken ervaren tandartsen die zijn gespecialiseerd in bijzondere behandelingen onder volledige narcose.

Een gezond gebit is heel belangrijk

Veel mensen durven niet naar de tandarts. Ze hebben een nare ervaring gehad of anderen hebben hen angst aangepraat. Als uw gebit al jaren niet is gecontroleerd dan kan er van alles aan de hand zijn. Als u pijn krijgt is vaak een bezoek aan deze tandarts in Deventer met spoed noodzakelijk. Kiespijn is de ergste pijn die een mens kan hebben wordt wel eens gezegd. Als uw angst extreem is dan kunt u kiezen voor een narcose behandeling door de tandarts. U merkt dan niets van de behandeling en wordt wakker zonder pijn en met een voor zover mogelijk hersteld gebit.

Betaalt mijn verzekering de kosten?

Wanneer u een afspraak maakt bij de tandarts in Deventer en omstreken voor een speciale behandeling is het verstandig om vooraf na te gaan hoeveel uw verzekering hiervan vergoedt. Uiteraard kunt u vooraf een kostenopgave aanvragen, ook als u voor een narcose behandeling door de tandarts wilt kiezen. Deze kostenbegroting kunt u voorleggen aan uw verzekering zodat zij u kunnen laten weten wat u hiervoor aan eigen bijdrage moet betalen. In veel gevallen kunt u een tandartsrekening in termijnen betalen. Laat de eigen bijdrage dus geen belemmering zijn. Een ongezond gebit kan namelijk ook andere lichamelijke klachten geven of verergeren.