Fugelflecht
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé rondreis door Bali en Java boekt u bij dit reisbureau

Original Asia is een reisbureau dat zich heeft gespecialiseerd in reizen naar Azië. Ze hebben vooraf vastgestelde schema’s, maar zijn flexibel. De rondreis door Bali en Java duurt bijvoorbeeld 18 dagen en brengt u langs schitterende natuurgebieden, vulkanen, dolfijnen en steden. Deelt u liever zelf de reis in? Geen probleem, u stelt de reis helemaal zelf samen! De rondreis door Bali en Java is echter een echte aanrader en u reist in luxe van Yogyakarta naar het oosten, tot u op het schitterende Jimbaran strand van Bali bent beland. Daar neemt u een paar dagen volledige rust en gaat u weer terug naar huis. Ook de luxe rondreis door Vietnam van hetzelfde reisbureau is een aanrader.

Wat doet u op Bali en Java?

U begint uw rondreis door Bali en Java in Yogyakarta, de stad die ook wel het ‘culturele hart’ van het eiland genoemd wordt. Daar proeft u de cultuur en bekijkt u de bekende tempels Borobudur en Prambanan. Vervolgens neemt u de trein, eersteklas uiteraard, richting het oosten en dan bezoekt u twee vulkanen, namelijk de Bromo en de Ijen. U neemt de veerboot naar Bali en daar verblijft u twee dagen in Pemuteran, een uitstekende snorkellocatie en plek om dolfijnen te spotten. De stranden van Jimbaran zijn uw eindpunt en een perfecte afsluiting van een veelzijdige rondreis door Bali en Java.

Ontdek het natuurschoon van Vietnam

Vietnam is een land met schitterende natuur en als u de 23-daagse luxe rondreis door Vietnam van Original Asia boekt, dan ziet u het allemaal. Omdat u tussendoor een binnenlandse vlucht neemt, kunt u zowel bezienswaardigheden in het noorden- als in het zuiden van het land bekijken. U fietst langs rijstvelden, u neemt een cruise op de Mekong, u bezoekt de beroemde Halong Bay en dit alles begint met een bezoek aan de historische stad Hanoi. De luxe rondreis voor Vietnam eindigt op de witte stranden van het Phu Quoc eiland.