Fugelflecht
Image default
Vakantie

Alles wat je nodig hebt voor een reis door Amerika

Denk je erover een reis te maken door Amerika? Een onvergetelijke ervaring die niet verpest zal moeten worden door vergeten spullen of een niet-geregelde visa. Op deze reis inspiratie blog vind je alles wat je nodig hebt voor de reis van je dromen.

Reispapieren en geld

Om Amerika binnen te komen heb je natuurlijk reispapieren nodig. Ontzettend belangrijk is het regelen van een visum en een geldig paspoort. Daarnaast heb je dollars nodig in plaats van de euro. Het is altijd handig om wat contant geld mee te nemen zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan wanneer de pinautomaat je kaart niet accepteert. Het is daarnaast slim om de alarmnummers van verzekeringsmaatschappijen in je mobiel op te slaan. 

Spullen

Om in Amerika te komen staat je eerst een lange vliegreis te wachten. Neem een vliegtuigkussentje mee zodat je deze reis comfortabel doorkomt. Ook zijn oordopjes en verfrissingsdoekjes handig in het vliegtuig. Het is wellicht slim om een Amerikaanse simkaart te regelen voor je telefoon. Vergeet ook je telefoonoplader en telefoon niet in te pakken zodat je in contact kan blijven met het thuisfront. Geen paniek als je toch iets vergeten bent, in Amerika kan je het vergeten product als je het echt nodig bent altijd nog gewoon kopen.

Leuke activiteiten

Wanneer je dan eindelijk in Amerika bent, wil je daar graag leuke activiteiten doen en herinneringen maken. Waar je ook heengaat, Amerika heeft overal leuke plekken te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Grand Canyon in de staat Arizona of aan The Keys in Florida. Central Park in New York is ook ontzettend leuk om te bezoeken en dat geldt ook voor The Mall in Washington. Er is genoeg te doen in Amerika voor iedereen.

https://www.rebelgrl.nl/reizen/