Fugelflecht
Image default
Telefonie

Waarom een Samsung smartphone kopen?

Wie op zoek is naar een nieuw telefoontoestel, kan vandaag de dag kiezen uit enorm veel merken en types smartphones. Al sinds jaar en dag geldt het merk Samsung als een van de beste smartphone merken die er zijn. Maar waarom kiezen zo veel mensen voor dit merk? Waarin onderscheidt een Samsung zich van andere merken smartphones?

Een toestel met een verbeterde camera

Een van de grootste pluspunten van de laatste Samsung modellen, zoals de S11, zijn voorzien van een sterk verbeterde camera technologie. Met de nieuwe camera’s kan vanuit hoeken van 180 graden gefilmd worden, terwijl het ook mogelijk is om scherp te filmen als het schemerig of donker is. Ook is de nieuwe Samsung-camera technologie voorzien van een stabilisator die helpt om beter te filmen als er bewogen wordt! Reden genoeg om een passend en goed beschermend smartphonehoesje bij je toestel te kopen. Zo voorkom je beschadigingen en kun je optimaal video’s en foto’s maken. De lenzen van de nieuwe camera kunnen met een factor 5 inzoomen en hebben een hoofdsensor van 108 megapixel.

De A-serie van Samsung

Wil je voordeliger uit zijn dan de dure premium S-serie, dan kun je ook kiezen voor een van de voordeliger modellen uit de A-serie. De A-varianten uit 2019 bestaan van de A10 tot de A80 en gelden als middenklasse smartphones. Een populair, voordeliger en kwalitatief uitstekende uitvoering is de Samsung A51. Dit toestel is goed betaalbaar, maakt schitterende en zeer scherpe foto’s en is voorzien van een aangenaam 6,5 inch touchscreen.

De J-serie: ook een goede keuze

Naast de A-serie heeft de J-serie van Samsung diverse mooie toestellen te bieden. De J-serie is de wat oudere lijn, die vervangen is door de A-serie. Een groot voordeel van de Samsung J’s is hun voordelige prijs. Toch is de camera van de J-serie kwalitatief merkbaar minder dan de A-modellen.

https://www.casimoda.nl/