Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Op zoek naar planten?

Heb jij graag genoeg planten en bloemen in huis? Dan is het soms nodig om de planten te vervangen. Bloemen overleven het vaak niet langer dan 7 dagen, maar planten blijven langer goed. Echter is het soms tijd voor nieuwe planten, zodat de huiskamer weer beschikt over een nieuwe uitstraling. Het is wel belangrijk om planten goed te verzorgen, zodat ook zij niet dood gaan. Wil je planten voor jezelf aanschaffen of geef je iemand een cadeau? Kamerplanten kun je namelijk perfect geven als cadeau en ze gaan dus ook langer mee dan een boeket bloemen. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan nu dit blog.

Het assortiment met planten

Het assortiment van Regiobloemist biedt veel mogelijkheden. Er zijn kleine kamerplanten zoals een hortensia of lavendel verkrijgbaar, maar ook grote planten die een lege ruimte op kunnen vullen. Heb je dus nog een loze ruimte in de woonkamer die je niet zo goed kunt vullen met meubels? Dan kun je een mooie kamerplant aanschaffen, zodat je de ruimte kunt vullen en direct wat groens in huis hebt. Twee vliegen in één klap dus. Koop je de plant voor jezelf of geef je dit als cadeau? Het is namelijk wel handig om zeker te zijn van de ruimte in iemands huis. Een kleine kamerplant is daarom altijd goed.

Online planten bestellen

Ben je eigenlijk een beetje te laat met het bestellen van een cadeau? Geen zorgen! Regiobloemist bezorgt verse bloemen en planten op locatie. Je kunt dus gerust een mooie plant uitkiezen en op het adres afleveren van degene aan wie jij het cadeau wilt geven. Wil je toch de kamerplanten voor jezelf houden? Dan kun je dit ook bij Regiobloemist bestellen. Zij bezorgen eventueel de bloemen vandaag nog.

Meer weten over Regiobloemist?

Vragen over de planten? Meer weten over de service? Bezoek nu de website van Regiobloemist, zodat je het assortiment met planten en bloemen kunt bekijken. Maak een keuze uit een mooie kamerplant en bestel gemakkelijk online. Neem contact op met hun klantenservice bij vragen. Regionsflorist levert ook in Duitsland, mocht je bloemen naar Duitsland willen sturen!

https://www.regiobloemist.nl/planten