Fugelflecht
Image default
Woningen

Alle slotenmakers in Den Haag

Alle slotenmakers in Den Haag hebben een paar diensten in gemeen. De belangrijkste dienst dat ze allemaal aanbieden is hulp bij buitensluiting. Klanten kunnen bellen wanneer ze buitengesloten zijn en een monteur word naar de klant gestuurd om te helpen.

Buitendienst slotenmakers

Voor het helpen van mensen die buitengesloten zijn hebben de slotenmakers in Den Haag een buitendienst. De buitendienst heeft een busje waar alles in zit wat de monteur nodig heeft. ZO kan de monteur naar de klant toe en ervoor zorgen dat de deur weer open is. In de meeste gevallen kan de deur schadeloos worden geopend door de monteur van slotenmaker Den Haag. 

Inbraak werende sloten

Sommige woningen hebben echter inbraak werende sloten op de deur en deze sloten kunnen niet zonder schade geopend worden. Het slot moet geforceerd worden door de monteur. Het slot kan echter wel meteen vervangen worden door in nieuwe in zo een geval. De klant heeft dan keuze uit een aantal verschillende soorten en merken sloten waarmee de kapotte slot vervangen kan worden.

Voor meer informatie over de diensten van slotenmakers Den Haag bezoek één van de onderstaande websites. Je kunt op deze websites ook meteen een offerte aanvragen of vragen stellen.