Fugelflecht
Image default
Vakantie

Kom tot rust op het terras van deze theetuin in Zeeland

Bent u op een heerlijke vakantie of een gezellig uitje op het eiland Walcheren in Zeeland? Dan hebben wij een mooie tip voor u. Minicamping Plantlust in Veere beschikt namelijk over een prachtige theetuin, inclusief terras. Deze theetuin in Zeeland is een gezellige, rustgevende plek waar u geniet van een heerlijk stuk zelfgemaakte appeltaart of monchou. Geniet van een verse kop koffie of latte macchiato terwijl u pauzeert van een fietstocht langs route 62 of probeer de verschillende soorten thee die dit terras te bieden heeft.

Geniet van verse streekproducten op het zonnige terras

De theetuin van Minicamping Plantlust in Zeeland is bij mooi weer geopend voor zowel kleine als grote groepen. Ook als u niet verblijft op de camping, bent u van harte welkom op het terras en kunt u genieten van de heerlijke verse producten. De theetuin serveert namelijk dagelijks verse broodjes en op donderdagavond zelfs versbereide friet. De ambachtelijke frieten worden gemaakt van eigen geteelde aardappelen. Naast het terras beschikt deze camping ook over een eigen winkeltje met verse streekproducten. Zo kunt u niet alleen losse thee kopen van de theetuin, maar ook zuivel, ijs, vleespakketten en zelfs cadeaumanden.

Breng direct een bezoek aan de camping

Bent u op vakantie in Zeeland of een weekendje weg met de familie? Dan is het natuurlijk wel fijn als u, na een intensieve dag op dit eiland, heerlijk kunt gaan slapen. Bij Minicamping Plantlust in Zeeland kunt u niet alleen de theetuin bezoeken, maar ook een kampeerplek of een chalet huren. Wie wil nu niet wakker worden met het vooruitzicht op verse broodjes en een heerlijk kopje thee of koffie? U kunt eenvoudig reserveren via de website van Minicamping Plantlust. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het terras of de camping? Ook dan kunt u via de website contact met hen opnemen.