Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Vakkundige reparatie van je iPhone of Samsung

Heb jij een iPhone XS max, een 11 Pro of een 6S plus? Hapert het toestel soms en weet je niet waar dat aan ligt? Ga naar PDArepair voor een iPhone scherm reparatie Breda. Kom langs voor een onderzoek en je weet snel wat er aan de hand is. De meest voorkomende gebreken aan de iPhone:

-beschadigd scherm;

-defecte oplaadingang;

-versleten batterij/accu.

Bij Samsung toestellen is er geregeld sprake van waterschade en een kapotte cameralens. Gelukkig werken bij PDArepair mensen met de juiste opleiding en ervaring om al die telefoonproblemen op te lossen. Ze hebben ieder soort toestel wel een keer onder handen genomen. Met hun professionele gereedschappen kunnen ze de kleinste onderdelen eruit halen, schoonmaken, repareren en /of vervangen. Dat doen ze in de PDArepair werkruimte in Breda. Meestal kost een reparatie een halfuurtje. Je kunt je smartphone langsbrengen, even de stad in gaan en ‘m dan weer ophalen. Er op wachten in de ontvangstruimte bij PDArepair -met een kopje koffie erbij!- mag ook.

Werkwijze van PDArepair

Voor het onderzoek dat de reparateur doet voordat hij aan het werk kan, hoef je in principe niet te betalen. In principe, want zo’n check kost €29,- en dit wordt van het eindbedrag afgetrokken. Dus wordt jouw iPhone scherm vervangen in Breda bij PDArepair, dan betaal je alleen daarvoor. Als het om een onoplosbaar probleem gaat, wordt het doorlichten van je telefoon wel in rekening gebracht. Je krijgt van PDArepair 12 maanden garantie. Dit betekent dus dat je terug kan komen en niet hoeft te betalen als dezelfde klacht zich binnen een jaar weer voordoet. Ook belangrijk om te weten: het PDArepair-team gebruikt zoveel mogelijk originele onderdelen. Die worden ingekocht bij Apple en Samsung zelf.

Diensten voor bedrijven

PDArepair heeft inmiddels veel zakelijke klanten. Zij maken gebruik van het veelzijdige dienstenpakket dat bijvoorbeeld bestaat uit het verstrekken van tablets voor alle medewerkers. Inclusief service en beveiliging natuurlijk. Bij sommige beroepen is het nodig te beschikken over een waterdichte, vuilafstotende telefoon die letterlijk tegen een stootje kan. PDArepair kan dit soort toestellen op korte termijn leveren. Gaat er eentje kapot dan kun je rekenen op een vervangend toestel.

https://pdarepair.nl/