Fugelflecht
Image default
Vakantie

Ruime bungalows vindt u bij vakantiepark Sollasi in Noordwijkerhout

Bent u op zoek naar een vakantiepark waar u een heerlijke vakantie kunt beleven in Noordwijkerhout? Een zeer rustig en ruim opgezet vakantiepark in Noordwijkerhout is vakantiepark Sollasi. U kunt hier bungalows huren voor 4 en voor 6 personen. Daarnaast heeft het park mooie nieuwe studio’s waar u met 2 personen in kunt verblijven.

De 4-persoons bungalows zijn vrijstaande bungalows. In de bungalow is een open haard aanwezig. De bungalow heeft een ruime woonkamer, een half open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met een douche, ligbad en toilet. 1 slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft 2 losse bedden. Vanuit de slaapkamer met het tweepersoonsbed is er ook toegang tot de tuin. De tuin is omheind door beplanting en er is een berging aanwezig met tuinspullen en voldoende ruimte voor uw eigen spullen.

De 6-persoons bungalows zijn geschakelde bungalows. Ook hier is een open haard aanwezig. De 6-persoons bungalows zijn voorzien van een ruime woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer met douche en ligbad en een apart toilet. De 3 slaapkamers zijn allemaal ingericht met 2 losse bedden. De tuin is bij deze bungalows ook omheind en heeft een berging met tuinspullen en ruimte om uw strandspullen en fietsen in te bewaren.

De 2-persoons studio’s hebben een compleet ingerichte keuken, een woonkamer met een afgescheiden slaapgedeelte en een badkamer met inloopdouche. De studio’s op de begane grond zijn voorzien van een terras, de studio’s op de 1e verdieping hebben een balkon. Beiden zijn via de grote schuifpui bereikbaar.

Vakantie bij Noordwijk aan Zee? Ook dat kan bij Sollasi

Bent u juist op zoek naar campings rond Noordwijk aan Zee? Ook dan kunt u terecht bij Sollasi. Wij hebben zowel in Noordwijkerhout als in Noordwijk een camping. Allebei de campings zijn ruim opgezet, liggen midden tussen de natuur en bieden genoeg privacy.

Zowel het vakantiepark als de campings liggen in een prachtige omgeving. U kunt hier genieten van het strand, de duinen, de bossen en de bollenvelden. Ook zijn er in de omgeving talloze uitjes te bedenken, voor oud en jong!

 

 

https://www.sollasi.nl/