Fugelflecht
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd laat je binnen 1 dag slagen bij het CBR

Heb je moeite met leren of ben je al eens gezakt voor je auto theorie examen? Wil je daarom een cursus voor autotheorie volgen en ben je op zoek naar een auto theoriecursus in de buurt van je woonplaats Rijswijk? Gelijk Geslaagd heeft die cursus voor jou, namelijk onze theoriecursus Rijswijk!

Fijn weetje over onze theoriecursus: het is een dagcursus! Je hoeft niet wekenlang te blokken en theorie te herhalen of meerdere dagen een cursus te volgen, bij ons ben je gewoon binnen 1 dag klaar! En nog een groot voordeel, je doet op dezelfde dag van de cursus ook meteen examen bij het CBR. De cursus kost je dus echt maar 1 dag en je bent ook nog eens meteen geslaagd!

Om 07.00 start de dag, in de middag ben je geslaagd

Om 07.00 start de dag, in de middag wandel je de deuren van het CBR uit met je certificaat op zak. De lesstof wordt je aangeleerd door een van onze docenten. We werken niet uit saaie boeken, deze hoef je dus ook niet van te voren aan te schaffen. Al het materiaal dat wel nodig is voor de dagcursus wordt door ons aangeleverd. Door middel van duidelijke praktijkvoorbeelden en het maken van oefen examens stomen we je klaar voor je examen. We zorgen ervoor dat je alles weet en niet voor verassingen komt te staan tijdens je examen. Hierdoor kan jij vol zelfvertrouwen aan je examen beginnen en is de kans dat je slaagt zeer groot!

Ook snel slagen? Twijfel niet langer en schrijf je in via onze site

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze eendaagse cursus auto theorie? Voor meer informatie of eventuele vragen kan je terecht op onze site. Hier staan ook de cursusdata en cursuslocaties. Onze cursus wordt in meerdere steden door heel Nederland gegeven.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Of wil je je inschrijven maar staat jouw gewenste datum er niet bij? Je kan altijd even contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch. 

https://www.gelijkgeslaagd.com/