Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Een emaille naambord, prachtig voor bij een klassieke woning

Heeft u een klassieke woning? En zoekt u een naambord dat helemaal past bij de stijl van uw woning? Ontdek dan de collectie emaille naambordjes van de Naambordenspecialist. Deze bordjes passen perfect bij een monumentaal pand tot een jaren 30 woning. Emaille naamborden geven een klassieke look. De naamborden worden met de hand gemaakt. Het materiaal waarvan een emaille naambord wordt gemaakt is metaal. Op elk emaille naambord wordt een glaslaagje aangebracht. Door het glaslaagje gaat het naambord zeer lang mee. Het zorgt ervoor dat het naambord prima tegen temperatuurverschillen en regenbuien kan. Ook is het naambord UV bestendig. Het bordje zal dus niet verkleuren en blijft er mooi uitzien. Alle emaille naamborden worden geleverd met bevestigingsmateriaal. U ontvangt schroefjes waarmee u het naambord makkelijk aan uw woning kunt bevestigen. Om ervoor te zorgen dat het naambord niet beschadigd raden wij u aan om de schroefjes niet te stevig aan te draaien. Leuk om te weten: er zijn ook emaille naambordjes verkrijgbaar met een deurbel!

Bekijk de collectie en bestel uw naambord makkelijk online

Emaille naambordjes bestellen bij de Naambordenspecialist is makkelijk en snel. Online kunt u eenvoudig de gehele collectie emaille naamborden bekijken en rustig uw keuze maken. De site is zeer gebruiksvriendelijk, alles spreekt voor zich. Heeft u toch hulp nodig bij het bestellen? Schroom dan niet om even een mail te sturen of op te bellen, de specialisten van de Naambordenspecialist helpen u graag verder. Naast de klassieke emaille naamborden zijn er ook moderne emaille naamborden te vinden. Van klein tot groot, al vanaf €19,50.

Emaille straatnaambord creëert een nostalgische look

Een ander naambord van emaille in het assortiment van de Naambordenspecialist is het straatnaambord. Super leuk voor aan uw woning, voor die extra nostalgische look. Deze straatnaamborden zijn geen officiële borden, het is puur voor decoratie in of aan uw woning. Bent u op zoek naar een leuk idee voor een origineel en uniek cadeau? Bestel dan een straatnaambord! Zeer leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!

https://www.denaambordenspecialist.nl/