Fugelflecht
Image default
Eten en drinken

Deze cateraar zorgt voor gemak en kwaliteit

Een cateraar boeken voor een evenement is iets waar elke office-manager of secretaresse wel een mee te maken krijgt. De baas wilt graag dat jij de kerstborrel organiseert, zorgt dat het afscheidsfeest een succes wordt of dat de wekelijkse meeting geslaagd is. Dus je zet je volledig in en zoekt dé cateraar die perfect aansluit bij jouw wensen. Hier komt de webshop van Happie Delivery om de hoek kijken. U kunt nu binnen enkele minuten catering bestellen en dit laten bezorgen op de locatie die jij wilt. Of dit nu gerechten zijn voor een meeting van 10 personen of een volledige catering voor een feest van 250 gasten. Alles kan! 

 

Ook catering voor particulieren evenementen!

Dit platform is niet alleen geschikt voor de zakelijke klant, maar ook voor de mensen die bezig zijn met het plannen van een privé feestje. Zoekt u naar catering voor een bruiloft, verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld een kerst diner? Dan zit je helemaal goed bij deze cateraar. Met het enorm grote assortiment wordt ervoor gezorgd dat u altijd de juiste gerechten vindt.

 

Welke soorten catering kan ik bestellen bij Happie Delivery?

De meest bestellen producten in onze webshop zijn de buffet, borrelhapjes en lunches. ’s Zomers gaan onze BBQ catering erg hard. Dat is ook niet zo gek, want wie houd er nou niet van een heerlijke BBQ in de zon. Bij onze BBQ catering kunt u kiezen uit heerlijke vis-, vega-, of vleespakketten. U kunt er ook voor kiezen om een kok in te schakelen. Deze komt dan bij u op locatie, zet de BBQ op en grillt alle gerechten tot in perfectie voor uw gasten. Achteraf wordt alles weer netjes opgeruimd en alles wordt weer spik en span achtergelaten. 

 

Hoe wordt de catering bij mij afgeleverd?

Wij leverend al onze catering in hoge kwaliteit thermoboxen. Zo zorgen wij ervoor dat alles netjes op temperatuur blijft zoals van ons wordt verwacht. In deze thermoboxen vindt u afhankelijk van het type catering dat u heeft bestelt biologisch afbreekbare cateringdozen, of metalen schalen. 

Bestelt u een buffet bij Happie Delivery? Dan zetten wij het buffet geheel voor u op. U ontvangt dan, zonder bijbetaling, borden, bestek, gerei en chafing dishes van ons in bruikleen. Het personeel van Happie Delivery zet alles voor u warm. Wanneer u klaar bent met het genieten van dit zalige buffet, komen wij alles weer bij u ophalen. De borden en het bestek hoeft u niet af te wassen. Dat doet het team van Happie!