Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Waarom zou je tolkbureau Almelo inschakelen?

De wereld wordt steeds kleiner; mensen reizen meer en technologie brengt ons verder dan ooit. Grenzen vervagen, maar taal- en cultuurbarrières blijven. Onze Tolkbureau Almelo neemt taak op zich om die barrières te overbruggen. Met een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde tolken en vertalers ondersteunen we u bij elke vorm van interculturele communicatie. Elkaar verstaan is noodzakelijk, wij nemen graag die zorg van u over.

Over tolkbureau Almelo

Het team van tolkbureau Almelo  bestaat uit zeer ervaren, erkende tolken en vertalers voor alle talen en vakgebieden. Door de verschillende specialisaties zijn onze professionals volledig thuis in de benodigde terminologie, denk bijvoorbeeld aan medische of juridische termen. Wij luisteren naar uw wens en geven advies op maat. Zo waarborgen wij het succes van ieder project, van een enkel gesprek tot een groot congres. Wij bij tolkbureau Almelo houden van duidelijkheid. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en dus persoonlijk contact met optimale zekerheid. Wij leveren wat we beloven: expertise, klantvriendelijkheid, vertrouwen, kennis en precisie. U kunt op ons team van ruim 2500 (native) tolken en vertalers rekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een tolkendienst aan.

Een tolk bij een internationale meeting

Een internationale meeting zonder taalbarrières, klinkt onmogelijk? Niet met onze experts. Een congrestolk van tolkbureau Almelo vertaalt direct via hoofdtelefoons aan de deelnemers, met een zeer beperkte vertraging. Iedereen verstaat elkaar dankzij de experts die wij leveren. U kunt het vertolken van uw congres daarom met een gerust hart overlaten aan onze vakbekwame specialisten. Het vertalen verloopt simultaan. Dit houdt in dat er tijdens het spreken vertaald wordt door de congrestolk, met een vertraging van twee tot drie seconden. U krijgt een hoofdtelefoon waarmee u naar de ter plekke vertaalde tekst luistert. Zo makkelijk kan de hulp van de tolkbureau Almelo zijn.