Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Snel huis verkopen aan opkoper

Huis verkopen aan opkoper

Wilt u uw huis verkopen aan een opkoper? Dit is iets wat veel mensen zich afvragen. Het verkopen van uw woning aan een opkoper is namelijk wel een erg snelle en makkelijke manier om uw woning te verkopen. Zo hoeft u geen bezichtigingen te doen, geen foto’s openbaar te plaatsen en bent u er verzekerd van dat uw woning verkocht is. U kunt uw woning gratis aanmelden bij De Nationale Vastgoedportefeuille om een vrijblijvend bod te ontvangen. Hierbij zit u niet vast aan verplichtingen.

 

Nadelen en voordelen verkopen aan opkoper

De nadelen van het verkopen van uw huis aan een opkoper is dat u een vaste prijs kunt verwachten. Zo kan het bij het openbaar aanbieden van de woning voorkomen dat door veel bezichtigingen u biedingen boven de vraagprijs ontvangt. Terwijl u bij een opkoper één vast prijs ontvangt en dus geen biedingen boven de verkoopprijs.

Het voordeel van het verkopen van uw woning aan een opkoper is echter dat het zonder financieringsvoorbehoud is. Op deze manier bent u bij overeenkomst van het gekregen bod er zeker van dat uw woning daadwerkelijk verkocht is. Tevens kunt u bij het verkopen van uw woning aan een opkoper als ons in uw woning blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Ook bespaart u bij ons duizenden euro’s aan makelaarskosten en ervaart u tijdens de verkoop aan ons geeen verkoopstress en komt u niet voor onzekerheden te staan.

 

 

 

http://denationalevastgoedportefeuille.nl/huis-verkopen-aan-opkoper/