Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Van der Have: beste Glaszetter Kralingen

In uw zoektocht naar een goede glaszetter Kralingen komt u heel wat mogelijkheden tegen. Er zijn tal van bedrijven die u kunnen helpen met glaswerken. De beste optie voor u in Kralingen is Van der Have glas. Dit bedrijf is gevestigd in Ouderkerk aan den IJssel, maar is werkzaam in Rotterdam en omgeving. Wilt u glas vervangen in Kralingen? Dan bent u bij glaszetter Van der Have aan het juiste adres. Meer weten over deze glaszetter? Hier leest u alles wat u moet weten.

 

3 garanties van Glaszetter Van der Have

Bij Van der Have glas bent u verzekerd van een aantal garanties waar u altijd van op aan kunt. Het is prettig om te weten waar u aan toe bent voordat u een bedrijf inschakelt. Dit zijn de drie garanties van Glashandel Van der Have:

  1. Vakkundige montage: bij Van der Have glas bent u altijd verzekerd van snelle service en vakkundige montage. Met 25 jaar ervaring kiest u met Glashandel Van der Have voor snelheid en betrouwbaarheid.
  2. Inmeetgarantie: u kunt ervoor kiezen om ons in te schakelen voor het inmeten. DIt is dan onze verantwoordelijkheid, ook bij eventuele meetfouten nemen wij deze verantwoordelijkheid op ons.
  3. Perfecte afwerking: de afwerking van alle glaswerken is altijd perfect. U krijgt minimaal 10 jaar fabrieksgarantie op het glas. Zodra u dit gebruikt, betaalt u alleen de kosten voor opnieuw plaatsen. De garantie gaat daarna opnieuw in.

 

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Van der Have glas inschakelen kan voor heel veel verschillende glaswerken. Of het nu gaat om glaswerken voor renovatie, nieuwbouw of het vervangen van ruiten: dit is allemaal mogelijk. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten glas die door ons worden gezet. Glashandel van der Have is ervaren en allround: u kunt er dus altijd van op aan dat u een mooi resultaat krijgt. Ook voor informatie over het plaatsen van specifiek glas kunt u hier terecht.

 

Spoedgevallen bij Van der Have glas

Het kan voorkomen dat er sprake is van glasschade dat snel hersteld moet worden. In dit geval kunt u altijd contact met ons opnemen voor spoed. We zorgen ervoor dat het glas binnen 24 uur hersteld wordt en indien nodig plaatsen we ook noodvoorzieningen. We bieden altijd een goede oplossing! Voor alle glaswerken kunt u bij ons terecht. Het is heel eenvoudig om een offerte bij ons aan te vragen: neem vandaag nog contact met ons op voor glas vervangen in Kralingen.