Fugelflecht
Image default
Bedrijven

De postcodeloterij opzeggen

Wanneer je een abonnement hebt bij de postcodeloterij heb je dit waarschijnlijk al jaren. De postcodeloterij is nog steeds regelmatig te vinden in steden. Waarschijnlijk ben je ook op die manier aan een abonnement gekomen. Mensen die je in de stad aanspreken en vaak toch wel op een dwingende manier proberen om te zorgen dat je een abonnement neemt. Voor je het weet heb je al alles ingevuld en ja gezegd en zit je als het ware aan de postcodeloterij vast. Leuk voor even, maar eigenlijk doe je er nooit iets mee. Het kost je alleen maar geld, want echt iets winnen doe je eigenlijk nooit. Je wint een keer in het jaar eens een ijsbon of misschien win je wel twee potten ben & jerry’s ijs. De postcodeloterij opzeggen, daar wordt het tijd voor. Ben je benieuwd hoe dit makkelijk kan? Lees dan verder.

 

Opzeggen

Via 123opzeggen.nl kun je heel gemakkelijk de postcodeloterij opzeggen. Je klikt hierop op de website. Vervolgens moet je bij de eerste stap al je gegevens invullen. Vink ook aan dat je niets meer van de postcodeloterij wil ontvangen. Vervolgens moet je bij stap twee je verzendmethode kiezen. Je kunt kiezen om de opzegging zo te laten versturen, maar je kunt er ook voor kiezen om dat via de post te doen. Vervolgens hoef je alleen nog maar akkoord te gaan en te betalen en je opzegging wordt door 123opzeggen.nl geregeld. De postcodeloterij opzeggen was nog nooit eerder zo makkelijk. Wil je nog iets anders opzeggen? Ook dat is te vinden via de website.

 

Andere manieren

Er zijn natuurlijk ook nog andere manieren om de postcodeloterij op te zeggen. Dit kan namelijk ook bij de postcodeloterij zelf. Je kunt gratis bellen naar hun telefoonnummer. Wanneer je dit doet wordt de opzegging meteen in behandeling genomen en kun je rechtstreeks je vragen stellen. Opzeggen kan ook schriftelijk via de postcodeloterij zelf. Ze leggen je uit wat er in de brief moet komen te staan op de website. Ook online via de website van de postcodeloterij kun je dit zelf doen door het opzegformulier in te vullen. Let erop dat je dan wel een rekeningnummer bij de hand hebt.