Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Wij verzorgen en onderhouden uw groen

Als we eenmaal klaar zijn met het aanplanten van uw tuin, zien we bij hoveniersbedrijf in Haarlem ons werk voor u niet als afgerond. Op uw verzoek blijven we graag voor uw groen zorgen: met bemesting, snoeien en maaien van het gazon.

Zo biedt hoveniersbedrijf Haarlem u altijd al wat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Want onze experts hebben een waakzaam en professioneel oog voor uw tuin of buitenruimte. Bovendien is het natuurlijk altijd gegarandeerd dat alle werkzaamheden vakkundig en betrouwbaar worden uitgevoerd!

Wat kunnen wij voor u doen op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur?

Heeft u al ideeën over hoe uw tuin er moet uitzien? Wilt u uw groen zorgvuldig laten herontwerpen of moet het gerenoveerd worden? Wij zouden het op prijs stellen als u in vertrouwen contact opneemt met hovenier Amsterdam voor alle zaken die betrekking hebben op tuin- en landschapsarchitectuur. We helpen u graag: tijdens een bezoek ter plaatse kunnen we ons bij hovenier Amsterdam een beeld vormen van hoe we voor u kunnen werken. We zullen altijd de tijd nemen om persoonlijk met u te praten over uw ideeën voor uw toekomstige tuin.

Steen creëert sfeer

Als u het gazon in toom wilt houden, is er veel aandacht en zorg nodig. Om structuur aan te brengen in de tuin en om de bloemperken mooi af te bakenen, kunt u niet om een rand heen met een spade- of gazonrand. Maar er zijn ook natuurlijke grenzen voor bloembedden: Wilgentenen, gegalvaniseerde gazonranden om te leggen of diverse straatstenen in zandsteen, graniet of basalt. Bestrating in Haarlem vraagt om bijzondere materialen die een uitnodigende blikvanger worden in uw tuin. Vooral stenen met hun verscheidenheid aan oppervlaktestructuren en kleuren kunnen prachtig worden door bestrating Haarlem gebruikt om de tuin te structureren en verschillende sferen te scheppen.

https://www.hoveniersbedrijf-schmidt.nl/