Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Fris in uw glas en in uw hoofd

De waterkoeler aangesloten op de watervoorziening zorgt voor gezond kraanwater. Dankzij intelligente waterfiltratiesystemen kunt u gefilterd leidingwater gebruiken via uw waterkoeler. De waterkoeler behandelt en koelt het leidingwater en levert heerlijk vers gedestilleerd water. Drinkwatersystemen of een waterkoeler op waterleiding gebruiken microfiltratie om verontreinigingen uit leidingwater te verwijderen. Hierdoor wordt het water smaakloos en smaakt het niet meer naar een ontsmettend middel of metalen van de waterleidingen.

Voordelen van drinkwatersystemen of waterkoelers op waterleiding

Een waterkoeler kopen voor thuis betekent ook afscheid nemen van talloze plastic waterflessen. Het systeem werkt op dezelfde manier als de apparatuur die u ziet in hotels, scholen, ziekenhuizen …

De apparatuur filtert en ververst drinkwater. Als u het verdeelsysteem of de waterkoeler rechtstreeks op de leiding aansluit, zijn er veel voordelen. Thuis drinken mensen meestal flessenwater. Het kost niet alleen veel geld. Elke week veel water halen bij de supermarkt is ook lastig. Zoals we allemaal weten, is het drinken van veel water nodig voor de gezondheid van ons lichaam en voor de goede werking van onze hersenen.

Goed en goedkoop

Door veel schoon water te drinken en dit proces dagelijks te herhalen, zal uw lichaam beter werken. En als er geen flessenwater in huis is drinkt u normaal niet. U drinkt dan misschien wel teveel frisdrank, of andere zoete dranken… Als u echter het verse, gefilterde water dat rechtstreeks op de hoofdwaterleiding is aangesloten, kunt gebruiken om u elke dag te helpen zal het veel goedkoper zijn dan het kopen van talloze flessen mineraalwater. Een gemiddeld huishouden kan zo’n 1000 euro per jaar kan besparen met een waterkoeler?

Geen last van uw rug en meer plaats in uw frigo.

Doordat u geen zware drinkflessen meer hoeft te sjouwen, loopt u minder risico meer op lage rugpijn of andere lichamelijke pijn. Door een waterkoeler op waterleiding aan te schaffen, kunt u ook ruimte vrijmaken in de koelkast en / of opslagruimte. U hoeft niet meer veel plastic flessen of lege flessen met statiegeld op te slaan.

https://sprankle.info/nl