Fugelflecht
Image default
Woning en Tuin

Professionele lampen en toebehoren bestel je 24/7 via Directlampen.nl

Lampen voor in de woonkamer, de eetkamer, keuken, badkamer en inloopkast. Muurlampen, tafellampjes en kroonluchters. Reserve lichtbronnen, losse lampenkappen en -voeten. Dit en veel meer vind je in de overzichtelijke, met prachtige foto’s geïllustreerde webshop Directlampen.nl.

 

Qua wandlampen zijn er zowel binnen- als buitenexemplaren. We geven een voorbeeld van een wandlamp voor in de tuin of op het balkon. De Sambesi: een lantaarnlamp van Trio Leuchten. Hij is gemaakt van gegoten aluminium in een klassieke zwarttint. De lamp is 33 cm hoog en 12,5 cm breed. De lichtbron zie je door de glazen kap heen. Dankzij de schemeringssensor gaat de lamp vanzelf aan. Deze lantaarnlamp voor buiten is op voorraad en kan binnen 2 werkdagen aan jouw voordeur afgeleverd worden.

 

Op het gebied van plafondlampen zijn spotjes weer helemaal in. Bij Direct Lampen kun je witte, metalen, zwarte, grijze en koperkleurige modellen aanschaffen. Sommige hebben een basic ontwerp, andere ogen bijzonder creatief door de combinatie van bepaalde materialen of door verrassende vormen. Een bescheiden design lampje dat in feite een mix is tussen een wandlamp en een spot is Fjordgard van Anne Lighting. Met deze lamp, vernoemd naar een plaats in het noorden van Noorwegen, kun je echt alle kanten op. Hij kan boven een bureau / werktafel bevestigd worden. In de kinderkamer kan Fjordgard de speelhoek verlichten. Je kunt ‘m ook als bedlampje gebruiken in de slaapkamer of logeerkamer.

 

Namens het Directlampen.nl-team een vraag aan jou. Zou je het leuk vinden een review te schrijven over de lamp van jouw keuze? Niet alleen Directlampen.nl zelf, ook andere klanten hebben veel aan dit soort informatie. Je kunt aan de lamp een van de volgende labels toekennen: perfect, goed, gemiddeld, niet slecht, zeer slecht. Verder mag je in je eigen woorden vertellen wat je vindt van de vormgeving, uitstraling, bediening et cetera. Het review-formulier staat online. Jouw mening over en ervaring met lampen van Directlampen.nl wordt zeer op prijs gesteld!

https://www.directlampen.nl