Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Voor elke doelgroep een gezonde, lekkere lunch

Een lunch met vers belegde broodjes, sandwiches, een drankje en fruit waar iedereen van smult! Houtop Professional Food uit Amsterdam verzorgt 7 dagen per week lunches met dagvers brood in Nederland en België. U kunt een lunch laten bezorgen in de categorieën basis, comfort en de luxe. Ook verzorgt deze cateraar graag lunchpakketten op maat voor u. Wilt u met zorg samengestelde lunchpakketten in Amsterdam bestellen met bijvoorbeeld heerlijke wraps of een lekkere snack waar iedereen zijn vingers bij aflikt? U vindt altijd een pakket dat past bij uw budget.

Een smakelijk lunchpakket Amsterdam

Een lunchpakket bestellen Amsterdam is ideaal voor onder meer een groep, bedrijf, evenement, hotel of snelbuffet. Houtop heeft een productie-unit in Amsterdam en heeft veel ervaring met levering in en rond de Nederlandse hoofdstad. U kunt online kiezen uit een groot aanbod en bijvoorbeeld gaan voor broodjes belegd met vleeswaar, kaas of vis. Ook de verfijnde tramezzini met prosciutto en rucola smaken uiteraard naar meer. Deze FSSC2200 gecertificeerde onderneming blinkt uit in flexibiliteit en kan u ook adviseren bij uw keuze. Houtop is bovendien voortdurend op zoek naar vernieuwing op het gebied van smaak en verpakkingen.

Snel en gemakkelijk: lunchpakket bezorgen Amsterdam

Dit innovatieve bedrijf staat graag voor u klaar als het gaat om broodjes bezorgen in Amsterdam en heeft daarnaast een distributienetwerk dat landelijk dekkend is. Duurzaamheid is belangrijk voor dit cateringbedrijf, wat u niet alleen terugziet in de producten, maar ook in de verpakkingen en het beperken van afval. Een duurzaam lunchpakket met een hippe lunchbox en speltbrood behoort tot de mogelijkheden, evenals pakketten die zijn afgestemd op een vegetarisch, veganistisch of ander dieet.

Houtop is bekend vanwege de betaalbare lunches van een hoge kwaliteit, die worden geleverd in porties voor één persoon. Zo kunt u een lunch laten bezorgen in Amsterdam die voor iedereen lekker, vers én veilig is!

https://www.houtop.nl/