Fugelflecht
Image default
Relatie

Speeddaten in je eigen stad!

Je opgeven bij Search4love voor speeddating Breda kunnen wij van harte aanbevelen. Waarom? Er geldt momenteel een actieprijs van slechts € 19,99. Bij binnenkomst wordt je getrakteerd op een drankje naar keuze en overheerlijke hapjes. Voor diegenen voor wie de avond tegenvalt geldt de niet goed, geld terug garantie. Jouw matches krijg je dezelfde avond nog te horen.

Naast ‘gewone’ speeddate avonden, kun je ook kiezen voor een single duo diner. Het is dan de bedoeling dat je samen met een vriend / vriendin gaat daten én dineren met een ander duo. Tijdens het viergangen diner schuif je na ieder gerecht als duo door naar de volgende tafel. Elke gang duurt een minuut of 20. Probeer het eens uit, single duo dineren is verrassend leuk! En dan zijn er natuurlijk de Search4love mega single events. Het speeddaten is hierbij vrijblijvend. Zie het als een spectaculair feest voor singles met live muziek. Aan de bar kun je heerlijke cocktails bestellen en natuurlijk ook een verfrissend biertje of een smakelijk glaasje wijn. Er wordt gedanst, gelachen en veel gekletst. Een bepaald gedeelte van de ruimte is ingericht voor speeddaten. Daar kun je aan deelnemen, maar dat hoeft niet. Tickets voor alle drie de evenementen zijn online te bestellen. Dit kan -zolang er plek is natuurlijk- tot 1 dag voor het event.

Bijeenkomsten voor hoger opgeleiden

Wil jij als HBO-er of WO-er speeddating Eindhoven wel eens uitproberen? Waarschijnlijk ontmoet je dan het liefst singles die op hetzelfde niveau studeren of afgestudeerd zijn. Let op: speciaal voor jou organiseert Search4love bijeenkomsten voor hoger opgeleiden. Dit soort avonden vindt plaats in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Deventer en Breda. In de toekomst zal dit lijstje uitgebreid worden met Groningen, Utrecht, Sittard, Nijmegen, Almere en Middelburg. In een later stadium volgen nog meer steden verspreid over het land. We raden je aan de stad te kiezen waar je woont of waar je het dichts bij woont. Dat is wel zo handig voor de tweede (en hopelijk derde, vierde, vijfde et cetera) date! Kies ook de leeftijdscategorie waartoe jezelf behoort, de kans op een match is dan het grootst.

https://www.search4love.nl/