Fugelflecht
Image default
Relatie

Blijf communiceren samen met de relatietherapeut Nijmegen

 

 

Om in goed contact te blijven met jezelf en je partner, is het van essentieel belang om goed te blijven communiceren. Maar dit kan een uitdaging worden wanneer je te maken krijgt met conflicten binnen je relatie of wanneer je het gevoel hebt dat jij en je partner uit elkaar aan het groeien zijn. Een breuk of een scheiding kan dan als een laatste optie gaan voelen. De  relatietherapeut Nijmegen kan je in deze gevallen helpen door middel van relatietherapie. Tijdens deze sessies gaat de relatietherapeut Nijmegen  samen met jou/jullie op zoek naar de achterliggende oorzaken van de huidige situatie. Het is veelal geweldig inzichtgevend voor mensen om op deze wijze met een objectief, en professioneel, derde persoon te praten. De sessies met relatietherapeut Nijmegen vinden plaats in jouw eigen vertrouwde omgeving, zodat je op je gemak kunt praten.

 

Maak obstakels bespreekbaar

Tijdens je leven kom je waarschijnlijk een aantal partners tegen. Uiteindelijk blijf je bij de persoon waarbij jij je het prettigst voelt. Je voelt vlinders in je buik, jullie voeren de leukste gesprekken en je voelt je veilig omdat jullie veel gemeen hebben. Het kan echter voor komen dat jullie gaandeweg tegen een aantal problemen aanlopen en behoefte krijgen aan een relatietherapeut Nijmegen. Bijvoorbeeld wanneer jullie net je eerste kind hebben gekregen en botsen in de opvoeding, teleurstelling en onbegrip ervaren of een totaal andere levensvisie blijken te hebben. De relatietherapeut Nijmegen kan hierbij helpen.

Een kennismakingsgesprek met de relatietherapeut Nijmegen

Sommige mensen kiezen ervoor om te starten met individuele gesprekken met de relatietherapeut Nijmegen, bijvoorbeeld omdat niet beide partners al klaar zijn voor online relatietherapie of omdat er nog te veel emotie is om al samen in gesprek te gaan. Dit bepaal je helemaal zelf. Dergelijke zaken kunnen ook goed besproken worden in het gratis kennismakingsgesprek. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in.