Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Kwaliteiten van een goede fietsenmaker

Sommige fietsenwinkels gedijen goed op de moordende markt voor verkoop en fiets reparatie, terwijl andere een langzame en pijnlijke ondergang ervaren. Fietsen en fietsenwinkels zijn erg belangrijk voor ruiters. Laten we dus eens kijken waarom sommige klanten de ene fietsenwinkel of reparatiewerkplaats verkiezen boven de andere.

Ze zorgen goed voor je fiets

Uw fiets moet met het grootste respect worden behandeld door de servicemonteur, die hem ook rechtop moet zetten en de staat ervan op een onpartijdige en beleefde manier moet beschrijven. Hij of zij dient zich ervan te weerhouden zijn of haar eigen mening de voorgestelde reparaties en diensten te laten beïnvloeden.

Ze zouden jou als persoon moeten respecteren

Een professionele fietsenmaker zou meer over u en uw relatie met de fiets moeten weten voordat hij er specifiek advies over geeft. Ze moeten proberen te achterhalen wat het beoogde gebruik van de fiets is, wat je geschiedenis ermee is (bijvoorbeeld, rijd je er vaak op en vind je het comfortabel, heb je er niet meer op gereden sinds de middelbare school, enz.), en of je speciale gevoelens hebt ervoor. De technicus moet ook proberen een correcte verwachting van de marge prijs vast te stellen. Zeker als je geen idee hebt hoeveel fietsservice kost.

Ze zouden een proces moeten hebben

Wanneer u besluit tot een schatting over te gaan, dient de monteur uw fiets volgens een vooraf bepaalde procedure te inspecteren. Dit zou een grondig technisch onderzoek van elk systeem moeten omvatten. Ook de voortdurende communicatie over uw beoogde gebruik van de fiets en eventuele verbeteringen aan comfort, prestaties of gebruiksfuncties die u wilt aanbrengen, moet worden besproken.

Ze zouden in staat moeten zijn om een ​​complete oplossing te bieden

De monteur zou u een uitgebreid plan moeten aanbieden om zowel de mechanische problemen van de fiets op te lossen als uw verzoek uit te voeren. Prijs zou op dit moment geen doorslaggevende factor moeten zijn. Tenzij de voorgestelde vervangende onderdelen compatibel zijn met de bestaande onderdelen van de fiets en de beoogde resultaten.

Ze moeten trots zijn op hun werk

De monteur die aan uw fiets werkt, moet oprecht willen dat de reparaties aan uw fiets u gelukkig maken. De reparatiewerkplaats zou oprecht blij moeten zijn met de kans om eventuele problemen aan te pakken. Ze moeten ook een duidelijk aangegeven en onwrikbare garantie kunnen geven op al het voltooide werk.