Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Een specialist in de procedure van schuldsanering nabij Rotterdam

Zoekt u naar een specialist in schuldhulpverlening nabij Rotterdam? Kies dan voor de dienstverlening en ondersteuning van Modus Vivendi uit Zwijndrecht. Hun experts hebben veel ervaring in schuldbemiddeling, uiteenlopende schuldensituaties en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel particuliere als zakelijke cliënten staan zij klaar. Heeft u een bedrijf dat in de schulden is geraakt? Ook dan kunt u dus perfect terecht bij Modus Vivendi voor schuldhulpverlening in regio Rotterdam. Afhankelijk van uw situatie ondersteunen zij u in de breedste zin van het woord. Komt u bijvoorbeeld in regio Rotterdam in aanmerking voor de schuldsanering? Dan stellen de specialisten van dit bedrijf een duidelijk plan van aanpak op om het minnelijk of wettelijk traject te laten slagen, waarbij alle risico’s en mogelijkheden worden meegenomen. In dit artikel leest u hier meer over.

Wat is het wettelijk traject, oftewel schuldsanering?

Ondersteuning bij het wettelijk traject, ook wel de vervolgprocedure van schuldsanering of Wsnp (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen) genoemd, is een van de facetten van schuldhulpverlening waar Modus Vivendi uit Zwijndrecht – in de buurt van Rotterdam – in is gespecialiseerd. Vaak is de Wsnp een opvolging van het minnelijk traject, waarbij wordt geprobeerd de schulden zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Mondt het uit in een wettelijk traject? Dan moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan om het traject tot een ‘goed’ einde te brengen. Zo moet er bijvoorbeeld geen sprake zijn van nieuwe schulden en moet de schuldenaar volledig en juist informeren over zijn/haar inkomen. Ook dient de schuldenaar alles af te dragen wat hij verdient boven het Vtlb (=Vrij Te Laten Bedrag).

Informeer naar de diensten van dit bedrijf

Wilt u meer weten over de procedure van schuldsanering voor u als particulier of voor uw bedrijf in regio Rotterdam, of over andere vormen van schuldhulpverlening? Neem dan contact op met de medewerkers van Modus Vivendi om een afspraak te maken en om uw situatie in kaart te laten brengen. Ook voor informatie en advies over het minnelijk traject en beschermingsbewind kunt u bij deze organisatie terecht.