Fugelflecht
Image default
Aanbiedingen

Wat uw bedrijf kan hebben aan telemarketing

Op een persoonlijke manier leads en prospects benaderen is van groot belang voor de groei van uw bedrijf, maar het is ook tijdrovend. Daarom is het vaak een ondergeschoven kindje en wordt er niet het maximale uit de mogelijkheden gehaald. En dat is zonde natuurlijk en bovendien eenvoudig te voorkomen. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om deze werkzaamheden uit te besteden?

De kracht van een persoonlijke benadering 

Voor u overgaat tot het benaderen van een lead of prospect is het goed altijd eerst even bij uzelf te rade te gaan: hoe zou u zelf het liefst benaderd worden? De kans is groot dat u de voorkeur geeft aan een persoonlijke benadering van iemand met voorkennis van uw bedrijf en uw branche. Telemarketing is daarvoor uitermate geschikt, het is persoonlijk maar zonder de privésfeer ‘binnen te dringen’. Het is daarnaast een goede manier om de boodschap over te brengen en biedt de mogelijkheid om over te gaan tot andere manieren van communicatie. Denk aan een mail ter opvolging of een fysieke afspraak.

B2B of B2C

Het is geheel afhankelijk van uw doelgroep hoe de benadering van leads zal gaan. Voor B2B zal een heel andere tone-of-voice en strategie worden gehanteerd dan bij B2C waar u zich richt op consumenten. Als u dit dus vooraf duidelijk heeft kan er een specifieke strategie worden opgesteld die naadloos aansluit op uw doelgroep. Hoe specifieker deze strategie, hoe groter de kans dat potentiële klanten daadwerkelijk voor uw producten of diensten kiezen.

Gespecialiseerde telemarketeers

Zoals gezegd kan telemarketing tijdrovend zijn voor uw bedrijf, dus is het verstandig om hiervoor een externe partij als Convins in te huren om u werk uit handen te nemen. Naast dat u hiermee tijd bespaart, profiteert u ook gelijk van de aanwezige kennis en ervaring van onze telemarketeers. Dankzij hun professionaliteit en kunde zal het voor de klant niet merkbaar zijn dat ze niet daadwerkelijk werknemer van uw bedrijf of organisatie zijn. Onze telemarketeers leveren kwaliteit en werken dan ook vol vertrouwen volgens het no cure, no pay-principe.

Neem contact met ons op voor een telemarketingtraject op maat

Kan uw bedrijf wel een helpende hand gebruiken bij telemarketing? Vraag dan eenvoudig online een offerte aan. Wij gaan graag voor u aan de slag en staan u bij vanaf het opstellen van een strategie tot aan het genereren van kwalitatieve leads. Lees onze klantcases voor een goed beeld van wat we nog meer voor u kunnen betekenen.

https://convins.eu/