Fugelflecht
Image default
Dienstverlening

Een huis leeghalen kan je uitstekend overlaten aan Alle Rommel Opgeruimd

Staat je een grote taak te wachten waar je best wel tegenop ziet? Moet je namelijk een huis leeghalen en heb je hier eigenlijk helemaal geen tijd voor of zin in? Laat deze taak dan over aan Alle Rommel Opgeruimd!

Alle Rommel Opgeruimd is een keurig familiebedrijf uit Hillegom. Ze komen niet zomaar een huis leeghalen maar gaan zeer professioneel te werk. Het werkgebied van Alle Rommel Opgeruimd bestaat uit meerdere provincies:

  • Zuid Holland, waaronder Leiden, Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam
  • Noord Holland, waaronder Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam
  • Flevoland, waaronder Almere
  • Utrecht

Niet alleen grote steden worden aangedaan. Ook in kleine dorpen in deze regio wordt het huis voor jou leeggeruimd. Wordt de regio waar jij woont hier niet vermeld? Neem dan even contact op met Alle Rommel Opgeruimd, er wordt altijd gekeken wat zij alsnog voor jou kunnen betekenen.

De werkwijze van Alle Rommel Opgeruimd

In alle gevallen gaat het team van Alle Rommel Opgeruimd zeer discreet te werk. Dit vindt het team niet alleen zeer vanzelfsprekend, het wordt ook als prettig ervaren door de klanten. Zeker in het geval van het ontruimen van een woning na overlijden wil je natuurlijk niet dat de inboedel van jouw dierbare open en bloot op straat komt te staan.

Veel bedrijven waaraan je het leeghalen van een huis kunt uitbesteden werken helaas nog met open afvalcontainers voor de deur. Hier worden alle spullen ingegooid die niet meer bruikbaar zijn. De werkwijze van Alle Rommel Opgeruimd is geheel anders. Als eerste wordt er nooit gewerkt met afvalcontainers. De gehele inboedel wordt weggevoerd in een blanco en dichte vrachtwagen. Spullen die jij of de mensen om je heen niet willen hebben maar die nog wel bruikbaar zijn gaan een tweede leven tegemoet. Denk hierbij aan boeken, servies, meubels en kleding. Deze spullen worden door de mensen van Alle Rommel Opgeruimd naar een kringloopwinkel, het Leger des Heils of het goede doel gebracht. De overige spullen die niet meer herbruikbaar zijn worden keurig afgevoerd.

https://allerommelopgeruimd.nl/