Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Smaakvolle, crèmige klaverhoning

Steeds meer mensen ontdekken hoe lekker kwaliteitshoning is. Heeft u al eens klaverhoning geproefd? Deze honing is heel geschikt om mee te koken, maar smaakt natuurlijk ook geweldig op de boterham of in een kop thee. Met honing van klaverbloesem heeft u bovendien een origineel en smaakvol cadeautje voor de echte zoetekauw. Heathen Mead, de webshop van Björn en Elvira, biedt heerlijke honingsoorten en daarnaast diverse producten waarin honing verwerkt is. Bestel bij hen ook het drankje mede, dat in de volksmond ook wel bekend staat als honingwijn.

Zuivere honingsoorten als klaverhoning kopen

Een beetje honing door de kwark, in de koffie of op een cracker. Het zijn de kleine momenten die een mens blij maken. Helemaal als u de zuivere honing met de unieke smaken van Heathen Mead uitprobeert. Zo kunt u bij deze webwinkel terecht voor lavendelhoning – heerlijk voor in de thee – en rozemarijnhoning, waarmee u uw chicken wings perfect op smaak brengt. U kunt bij Heathen Mead uiteraard ook de lekkerste klaverhoning kopen en een ware smaakexplosie beleven.

Tongstrelende mede en honing kopen

Wilt u een bijzondere honing kopen, zoals bosbessenhoning of citroenhoning, dan vindt u bij Heathen Mead vast wat u zoekt. Wacht echter niet te lang, want regelmatig komt het voor dat een populaire honingsoort tijdelijk is uitverkocht. Iets anders met honing uitproberen? Deze honingwebwinkel levert ook mede met een hoge kwaliteit. Dit heidense vikingdrankje wordt ook wel honingwijn genoemd en is verkrijgbaar in diverse smaken. Spreekt de stijl van vroeger u aan, dan is dit het perfecte drankje voor bij het kampvuur of op de bank.

Mede is een alcoholische drank op basis van gist, water en honing. Voor de jaartelling werd deze drank al gebrouwen in Azië, Ethiopië en Scandinavië. Of u nu een potje klaverhoning wil kopen of een keer mede wil proeven, Björn en Elvira hebben een passie voor hun producten en handelen uw bestelling met zorg af!

https://heathenmead.nl/