Fugelflecht
Image default
Kinderen

Wat kun je doen met een GPS kinderhorloge?

Het gebruik van een GPS kinderhorloge is populairder dan ooit. Veel ouders maken gebruik van een GPS horloge of GPS tracker voor kinderen om kinderen meer vrijheid te geven, maar toch in de gaten kunnen houden. Zo kun je altijd zien waar het kind zich bevindt en bijvoorbeeld zien of hij aankomt op school, thuis of bij opa en oma. Maar dat is niet het enige wat je kunt doen met een GPS kinderhorloge.

 

Klok kijken

Uiteraard is het met een GPS horloge mogelijk om de tijd te zien. De tijd is digitaal te bekijken op het scherm.

 

Locaties inzien

Het kind GPS horloge meet locaties via GPS. Deze locaties worden doorgestuurd naar het online account via een interne SIM-kaart en de locaties bekijkt u direct via de bijbehorende app. Zo kunt u altijd zien waar uw zoon of dochter zich bevindt. Is uw kind verdwaald en hij drukt op de SOS-knop, ontvangt u daar een melding van. U ziet dan direct waar hij/zij zich bevindt en kunt er naartoe gaan.

Zones instellen

Het is ook mogelijk om verschillende zones in te stellen. Stel bijvoorbeeld een zone in rondom het huis, het park, school of bij opa en oma. Er worden meldingen verstuurd op het moment dat uw kind de zone verlaat en een zone betreedt.

 

Bellen

Een andere handige functie is het bellen naar het GPS horloge. Door de interne SIM-kaart werkt het GPS kinderhorloge net als een mobiele telefoon. Op ieder gewenst moment kunt u bellen naar het GPS horloge, bijvoorbeeld als uw kind op de SOS-knop heeft gedrukt.

 

Tring me

De ‘Tring me’ functie zorgt ervoor dat het GPS horloge een minuut lang geluid maakt. Maak bijvoorbeeld de afspraak met uw kind dat hij/zij thuis moet komen op het moment dat het geluid klinkt.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/