Fugelflecht
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider IT

Projectleider IT

Upstairs traprenovatie is marktleider op het streek van traprenovatie. Wij verstrekken trappen doorgaans in een dag een compleet opzienbarend uiterlijk. Dit doen wij door substantie van overzettreden die we over de bestaande traptreden heen plaatsen. Onze brandpunt ligt op kwaliteit, vakwerk, hoge klanttevredenheid en serviceverlening. .

Werklocatie : Weert

Even voorstellen

Upstairs traprenovatie is marktleider op het regio van traprenovatie. Wij aanreiken trappen doorgaans in een dag een compleet verfrissend uiterlijk. Dit doen wij door middel van overzettreden die we over de bestaande traptreden heen plaatsen. Onze focus ligt op kwaliteit, vakwerk, hoge klanttevredenheid en serviceverlening.

Wat ga je doen?

Als projectleider it ben jij bezig met datgene waar jij goed in bent : ervoor zorgen dat het digitale hart van onze lijf klopt en meegroeit met de lijf, zodat alle facetten van onze bedrijfsvoering de gewenste ondersteuning krijgen en blijven krijgen.

Wie ben jij?

Jij bent een makkelijk toegankelijk mens die zowel in- als uitwonend het aanspreekpunt is voor it- ondersteuning en in die rol een gesprekspartner van niveau is. Jij bent zelfstandig in staat de wens van de diverse afdelingen en medewerkers op het locatie van ondersteunende programmatuur in kaartje te brengen en gezamenlijk met een externe partijtje te transformeren naar een softwarepakket dat efficiënt en optimaal ondersteuning biedt aan onze bedrijfsvoering.

Wat vragen wij?

Hbo werk- en denkniveau met een sterke it affiniteit ;
uitstekende communicatieve vaardigheden en controle van zowel de nederlandse, de duitse als de engelse taal ;
ervaring in het leiden van projecten op it regio ;
uitstekende sociale vaardigheden ;
groot analytisch vermogen en inzicht in de fabricage, vormgeving en het beheer van applicaties, en een gezonde hoeveelheid humor en een flexibele mentaliteit, waardoor je je thuis voelt in een dynamische, continue veranderende omgeving.

wat kun je van ons verwacht?

een volledig functie bij de nummer 1 in traprenovatie, met standplaats weert ;
een informele werksfeer in een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur ;
een marktconform salaris;
inlegkapitaal in persoonlijke ontwikkeling ;
uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ( waaronder 40, 5 vakantiedag ).
interesse gewekt? wij zijn erg benieuwd naar jou!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/salaris.html