Fugelflecht
Image default
Banen en opleidingen

Zakelijke taaltraining van The Square Mile

Taalcursussen zijn er voor verschillende doeleinden. Bij The Square Mile kunt u terecht als u specifieke taalkennis nodig heeft voor uw werk. Wij zijn gericht op het bieden van taaltrainingen voor bedrijven in diverse branches. Voor vrijwel elke taal kunt u bij ons een training volgen, of het nu gaat om Duits, Frans, of talen die minder gebruikelijk zijn. We werken met professionele taaltrainers van over de hele wereld en kunnen altijd een trainer vinden die u de juiste training kan bieden.

Spoedcursus Engels voor snel resultaat

U kunt bij The Square Mile taaltrainingen volgen in verschillende vormen. Zo beschikken we over een aantal trainingslocaties in verschillende steden in Nederland. Daarnaast komen we bij bedrijven zelf om cursussen en workshops te geven. Ook online cursussen behoren tot de mogelijkheden. Hiervan maken dan ook steeds meer mensen gebruik. Als u snel uw kennis van een bepaalde taal wilt verbeteren, dan kunt u kiezen voor een spoedcursus. Zo kunt u een spoedcursus Engels volgen, waarin u binnen een korte periode precies leert wat u nodig heeft in uw functie. Door middel van het juiste lesmateriaal en intensieve begeleiding, kunt u snel de gewenste resultaten behalen.

Training op maat voor uw vakgebied

Als u kiest voor een taaltraining van The Square Mile, dan kunt u rekenen op een op maat gemaakte training. De taalkennis die u nodig heeft, is afhankelijk van verschillende factoren. Uw functie en branche zijn van belang, maar ook uw huidige taalniveau en leerdoelen. Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken in het Spaans tijdens een vergadering, of moet de focus juist liggen op het opstellen van een email in technisch Engels? Aan de hand van al deze aspecten wordt er een training samengesteld waar u daadwerkelijk iets aan heeft. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn.

 

https://www.thesquaremile.nl/