Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Wortelkanaalbehandeling in Den Haag door Art of Teeth

Een wortelkanaalbehandeling in Den Haag, ook voor Pools sprekende mensen

Wanneer uw tanden gevoelig zijn voor warm en koud of u hebt hevige kiespijn, dan kan dat betekenen dat uw tanden of kiezen ontstoken zijn en dat u een wortelkanaalbehandeling nodig heeft. Met deze behandeling kan de tandarts u snel en effectief van de vervelende pijn afhelpen. Misschien twijfelt of u een ontsteking heeft en wilt u dit zeker weten.

Als u in Den Haag of omgeving woont, dan kunt u terecht bij Art of Teeth in Den Haag. Dit is een tandheelkundig centrum met gespecialiseerde behandelteams. Deze tandartsenpraktijk is gevestigd in het Laakkwartier in het centrum van Den Haag. Omdat hier en ook in het Westland veel Poolse mensen verblijven, is het wellicht goed om te weten dat deze mensen ook bij een Poolse tandarts Den Haag terecht kunnen. Dit is belangrijk, omdat het toch altijd beter is wanneer pijnklachten in de moedertaal beschreven kunnen worden door de patiënt en de tandarts ook in de moedertaal kan aangeven hoe deze te werk zal gaan bij de behandeling van de klachten.

.

Wat houdt de behandeling in?

De tandarts zal eerst een foto maken, want hij wil het verloop van de wortels zien. Dan wordt de mond verdoofd. De tandarts zal een lapje van rubber plaatsen om de te behandelen kies te isoleren. Vervolgens wordt de kies opengemaakt en wordt het wortelkanaal gereinigd met kleine vijltjes om het ontstoken weefsel te verwijderen. Aansluitend volgt een spoeling van het wortelkanaal met een desinfecterende vloeistof.

De wortelkanalen worden daarna gevuld en de kies wordt met een vulling gesloten. U moet rekenen op een tijdsduur van een half tot anderhalf uur voor een wortelkanaalbehandeling in Den Haag. Het komt ook voor dat de behandeling in twee afspraken wordt gepland. Bij de eerste behandeling wordt dan schoongemaakt en wordt een tijdelijke vulling geplaatst en bij de tweede behandeling volgt dan de definitieve vulling.

Kosten

De kosten van een wortelkanaalbehandeling Den Haag zijn vooraf moeilijk precies aan te geven, omdat dit afhankelijk is van de moeilijkheidsgraad van de behandeling en van het aantal kanalen. Het is daarom goed om dit voorafgaand aan de behandeling met de tandarts te bespreken.

https://www.artofteeth.nl/