Fugelflecht
Image default
Banen en opleidingen

Lees hier over de taken van een monteur in de technische dienst

Ben je van plan om als monteur in de technische dienst te werken? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een bedrijf waar je comfortabel kan werken. Bij Synsel bieden wij de mogelijkheid aan om een verzoek in te dienen naar een baan. Wij vinden de vacatures met aanbod dat past bij jou normen en waarden, jij hoeft enkel te kiezen welke baan jou het meeste aanspreekt. In dit artikel bespreken wij de taken van een monteur in de technische dienst. 

Wat doet een monteur in de technische dienst?

Als monteur in de technische dienst zorg jij voor de machines en installaties binnen een bedrijf. Dit verschilt natuurlijk per type bedrijf. Zo kan je bijvoorbeeld werken in de metaalindustrie, de automotive industrie of de papier industrie. Als een monteur in de technische industrie werk je als een allround monteur. In welke branche jij het liefste werkt of waarin je gespecialiseerd bent ligt natuurlijk bij jou. De machines waarmee je werkt zullen misschien allemaal een beetje anders zijn, maar de taak van een monteur in technische dienst is over het algemeen hetzelfde. 

In de technische dienst verricht je preventief en correctief onderhoud aan verschillende machines en installaties. Door middel van je kennis help je met het verhelpen van storingen op beide mechanisch en elektrotechnisch gebied. Een monteur in technische dienst is belangrijk om de machines operationeel te houden. Natuurlijk verschilt het per monteur waar je specialisatie ligt en daarom zijn er ook verschillende branches die op zoek zijn naar monteurs. 

De taken kunnen erg verschillen tussen verschillende bedrijven. De taken van een monteur in de technische dienst kunnen variëren tussen iemand die machines onderhoud en iemand die technische klachten aanneemt en afhandelt. Als onderhoudsmonteur werk je vaak in een team. Je hebt ook het vermogen om aanpassingen en verandering voor de werktuigen aan te geven zodat deze meer efficiënt opereren. Ben je van plan om te werken als een monteur in de technische dienst dan is er wel een diploma vereist. 

Wat wij bij Synsel voor jou kunnen betekenen

Als Synsel zijn wij een technisch detacheringsbureau dat al 10 jaar niets anders doet dan de beste banen vinden voor monteurs in de technische dienst. Wij staan in contact met veel verschillende technische diensten en bedrijven. Ben je op zoek naar een nieuwe baan als monteur in technische dienst? Dan hoef je enkel je wensen en waarden bij ons neer te leggen. Wij gaan in gesprek met een Hoofd Technische Dienst om specifiek voor jou mogelijkheden te creëren. 

Bekijk de technische vacatures van Synsel en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je net klaar bent met je studie en op zoek bent naar een passende baan kan je bij ons goed terecht. Ben je benieuwd of je bij een andere baan meer kan verdienen? Ook dit kan je laten nakijken bij onze website. Wij helpen monteurs in technische dienst met het vinden van de juiste baan!

https://synsel.nl/