Fugelflecht
Image default
Bedrijven

Fijne makelaar in Apeldoorn gezocht?

Op zoek naar een fijne makelaar in Apeldoorn? Dan stellen we u graag eens voor aan de makelaars van Goos Makelaardij. Dit is een pro-actief makelaarskantoor dat gevestigd is in Apeldoorn en zich bezighoudt met allerlei werkzaamheden. Denk hierbij aan aankoop, verhuur, taxatie van panden en beleggingsobjecten en natuurlijk de verkoop. Omdat wij er aan zitten te denken om onze woning te verkopen, hebben we contact opgenomen met deze makelaar. We zagen op internet namelijk dat deze makelaar een hele hoge klantbeoordeling heeft. Daardoor waren wij meteen overtuigd!

Makelaar in Apeldoorn

Bij deze makelaar in Apeldoorn kunt u terecht voor een gratis waardebepaling. Dat vonden wij onwijs handig, want we wisten echt niet voor de volle honderd procent zeker of we het huis wel wilden verkopen. Die gratis waardebepaling kwam dus onwijs van pas. Dit was de ideale stap naar de verkoop van onze woning. Uit die bepaling blijkt namelijk dat onze woning nu aanzienlijk meer waard is dan toen we hem aankochten. Hoppa! De winst die dit oplevert kunnen we in onze nieuwe woning steken. Ideaal.

Snel het huis in Apeldoorn verkocht

Dankzij de ondersteuning van deze makelaar in Apeldoorn was ons huis al heel erg snel verkocht. Voordat we overgingen op ons huis verkopen in Apeldoorn, wisten we namelijk echt niet wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van een huis. Je moet immers aan zo ontzettend veel dingen denken! De woning is geïnspecteerd, er zijn foto’s gemaakt, hij is op Funda geplaatst en de bezichtigingen werden geregeld.

Toen er geboden werd op de woning konden we altijd rekenen op advies. Zo fijn, we hebben ons huis voor een mooie prijs verkocht en gaan nu op zoek naar een nieuwbouwproject. We hebben onwijs veel zin in de volgende stap.

https://www.goos.nl/