Fugelflecht
Image default
Woning en Tuin

Weer genieten van je sanitair

Een riool probleem is altijd een erg naar probleem. Het verhindert namelijk je dagelijkse ritme drastisch. Je kunt niet zomaar meer een bezoekje brengen aan je toilet. Je kunt in de ochtend niet meer je tanden poetsen door de verstopping in je wasbak. En na een dag hard gewerkt te hebben of buiten te zijn geweest met dit warme weer kun je niet zomaar een verkoelende douche pakken. Het moet dus gauw afgelopen zijn met je riool probleem!

Hoe is mijn riool probleem ontstaan?

Vaak komt het door nalatig onderhoud van jouw riolering en afvoer. Dit betekent in de meeste gevallen dat je allerlei dingen doorspoelt die je eigenlijk niet door hoor te spoelen. Het kunnen dus de opgebouwde etensrestjes in de gootsteen zijn, maar ook de haren en de zeep die zich opbouwen in de afvoer van jouw bad, douche of wasbak. Maak jij alle putjes schoon en spoel je nooit restjes door? Dan kan het zijn dat er sprake is van een dieperliggend riool probleem, zoals een leidingbreuk of een verzakking van je riool.

Kan ik mijn riool probleem zelf oplossen?

In sommige gevallen wel en in andere gevallen juist niet. Het is nogal een lastig onderwerp, aangezien er grote verschillen bestaan tussen alle rioolproblemen. Vaak kun je zelf een kleine verstopping nog proberen te verhelpen. Gaat het om grotere verstoppingen, dan is er al bijna geen redden meer aan. Als je gaat ontstoppen, is het slim om geen chemicaliën te gebruiken. Deze zijn redelijk duur, helpen vaak pas nadat je een aantal flessen ervan hebt gebruikt en kan ook nog eens je leidingen beschadigen. Kies er dus voor om een simpele mix van soda en heet water door te spoelen, dit kan je afvoer namelijk niet verder beschadigen. Heeft het niet geholpen? Dan is het slim om een rioolspecialist erbij te halen.

Wat kan een rioolspecialist voor mij betekenen?

Een erkend rioolspecialist werkt alleen met de beste ontstoppingsmiddelen. Zo verhelpt hij de verstopping zonder dat je leidingen beschadigd raken. Ook heeft hij de klus natuurlijk veel sneller geklaard dan jij, aangezien hij hiervoor is opgeleid en een jarenlange ervaring met zich meebrengt. Een rioolexpert kan vrijwel elk riool probleem verhelpen, zelfs als het gaat om een reparatie of vervanging van de riolering! Bij een vervanging van het riool kunnen er meer experts nodig zijn en is er ook een andere werkwijze nodig dan bij een verstopping van een toilet. Hierdoor kunnen ook de prijzen variëren, maar een echte expert neemt altijd met jou het kostenplaatje door en vraagt dus altijd een eerlijke prijs.

Waar vind ik een rioolexpert?

Zoek je dus niet alleen een erkende rioolexpert, maar ook een rioolexpert die goede, snelle service en ook nog eens een eerlijke prijs hanteert? Dan moet je bij Rioolprobleem Kwijt zijn. Zij hebben namelijk een rioolspecialist klaarstaan voor elke plek in Nederland. Ook hanteren al hun experts dezelfde, eerlijke prijsberekening en bieden ze allemaal goede service. Neem dus via Rioolprobleem Kwijt direct contact op voor jouw riool probleem, dan zorgt de rioolexpert dat het in een mum van tijd opgelost is!

https://rioolprobleemkwijt.nl/riooldiensten/gootsteen-ontstoppen