Fugelflecht
Image default
Kinderen

Baby eerste jaar boek

Baby eerste jaar boek: een dierbare herinnering aan een bijzondere periode

Daar is je langverwachte kindje dan! Het is de start van een jaar waarvan je vast geen moment wilt missen. Maar ook staat het eerste jaar van een baby vol met mooie momenten die je nooit meer wilt vergeten. Er gebeurt echter zoveel in het eerste levensjaar van een kindje dat het moeilijk is om alle bijzondere gebeurtenissen te onthouden. Gelukkig is er het baby eerste jaar boek. Hiermee lukt het eenvoudig om alle ontwikkelingen rondom je kleintje decennia later nog te herinneren. Het eerste lachje, het moment dat je kindje gaat kruipen en nog veel meer leuke ontwikkelingen bewaar je allemaal in dit naslagwerk.

 

Bijhouden van een invulboek over je baby

Als drukke ouder ben je misschien bang dat een boek over het eerste jaar van je baby veel tijd kost. Maar wees gerust! Behalve het opschrijven van je ervaringen kun je in het boek ook foto’s plakken. Bovendien zijn er extra’s om de bladzijdes mee te versieren, zoals kleurrijke stickers met pakkende teksten. Zo bouw je snel een naslagwerk op dat je jaren later weer terugbrengt naar het eerste levensjaar van jouw kindje. Nog leuker wordt het als je kleintje oud genoeg is om samen met jou terug te kijken. Of blader later iedere verjaardag samen met de familie door het boek en ontdek hoe snel een kind groeit. Je kunt overigens na het eerste levensjaar van je baby doorgaan met documenteren. Er zijn namelijk ook invulboeken voor peuters en kleuters.

 

Maak kersverse ouders blij met een eerste jaar boek

Ben je zelf niet in blijde verwachting, maar ga je binnenkort wel op kraamvisite? Denk dan aan een baby eerste jaar boek als cadeau. Een persoonlijker geschenk aan de ouders is er haast niet. Bovendien word jij ook nooit vergeten. Bij het ophalen van de herinneringen denkt de familie vast ook aan de gever van het invulboek!