Fugelflecht
Image default
Onderwijs

Kraamcadeau kopen?

de leukste kraam cadeaus

Een geboorte moet gevierd worden. Verras de kersverse ouders met een prachtig hip kraamcadeau / geboorte cadeau. Weet jij al welk kraamcadeau je meebrengt?

Zit je met je handen in het haar omdat je een maar geen geschikt cadeautje kunt vinden voor de babyshower van je vriendin of wanneer je op bezoek gaat om een baby cadeau te geven? Geven jullie als bedrijf altijd van die standaard beren als er een collega bevallen is?

Of zoek je gewoon een prachtige kraammand vol originele, unieke cadeautjes? Voor elke gelegenheid bieden wij het perfecte cadeau voor jongens en meisjes!

Wat zijn de leukste cadeaus om aan een jong gezin te geven?

Kinderwagen

De beste kinderwagen is van Joolz. Deze kinderwagen is in onze ogen een van de beste en meest uitgebreide van Nederland. Bij de bouw van deze kinderwagen is de ergonomie als leidraad gebruikt. Het handige is dat het wiegje wat hoger is dan bij de gemiddelde kinderwagen. Je kunt zo eenvoudig bij je kind zonder al te veel te bukken. 

Bolderkar

De LifeGoods Bolderkar is de beste bolderkar van dit moment. Deze fraaie bolderkar biedt een draaggewicht van 84 kilogram aan, waardoor je ‘m veelzijdig kunt gebruiken. Je kunt je kind(eren) hierin vervoeren, maar je kunt ook boodschappen hierin vervoeren. Dankzij de inhoud van 94 liter biedt de beste bolderkar al met al veel mogelijkheden.

Loopfiets

Een loopfiets is een fiets zonder trappers, waarbij je je al zittend voortbeweegt door te stappen. Wist je bijvoorbeeld dat de eerste fiets een loopfiets was? Een loopfiets is voor een klein kindje de ideale manier om met het fietsen kennis te maken. De Smoby is een leuk simpel loopfietsje voor een zacht prijsje. Deze loopfiets is geschikt voor kindjes van 2 – 4 jaar oud.  Ondanks de wat goedkope materialen zoals plastic is het loopfietsje toch lekker stevig. Hij is zelfs belastbaar tot 30 kg.