Fugelflecht
Onderwijs

Kinderdagopvang op maat in Zwolle

Bij het zoeken naar een geschikt kinderdagverblijf is er ontzettend veel keuze. Hoe vind je nou het beste kinderdagverblijf in Zwolle voor jouw kind? De plek dienst allereerst veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid uit te stralen, met ervaren en professionele pedagogische medewerkers die de juiste begeleiding op maat bieden. Daarnaast geeft het zien van vaste gezichten op de dagen waarop jij jouw kind afzet je een vertrouwd gevoel van continuïteit.

Kinderdagverblijf Pi voldoet aan al deze punten en biedt daarnaast meer. Bij dit kinderdagverblijf in Zwolle gaat het om ieder uniek kind, flexibiliteit en het betrekken van ouders bij de dagelijkse activiteiten van hun kind.

Werken met flexibele opvang op maat

Kinderdagverblijf Pi biedt flexibele kinderopvang met mogelijkheden tot vaste of flexibele uren. Ouders kunnen per maand een aantal uren (minimaal 25 uur) bespreken en deze naar wens inzetten. Dit geeft ouders de mogelijkheid om de kinderopvang precies af te stemmen op hun werktijden. Ouders kunnen hun werktijden invoeren in de app ‘BITCARE’.

Iedere week dien je jouw werkrooster voor de daarop volgende week zo door te geven. Daarnaast is er bij dit kinderdagverblijf in Zwolle de mogelijkheid om een aantal standaard uren voor kinderopvang voor specifieke dagen te bespreken. Wanneer er iets veranderd in je planning, kun je dagen binnen een maand zonder problemen ruilen.

Precies op de hoogte blijven via de BITCARE app

Op ieder moment van de dag kunnen ouders via de BITCARE app zien hoe het met hun kind gaat: slaapt je kind, heeft je kind goed gegeten en wordt er meegedaan aan activiteiten? De medewerkers houden alles bij via de iPad. Ouders kunnen gedurende de dag foto’s bekijken van hun spelende kind samen met hun vriendjes op het kinderdagverblijf in Zwolle.

Ieder kind heeft een mentor die als eerst verantwoordelijke is voor het welzijn van je kind tijdens opvanguren. Deze mentor is ook jouw vaste contactpersoon voor vragen, opmerkingen of onduidelijkheden. Andersom is de mentor ook diegene die laat weten als er juist vragen zijn vanuit het kinderdagverblijf aan de ouders.

Twee locaties

Dit kinderdagverblijf in Zwolle heeft twee huiselijke locaties met een warme sfeer en buitenspeelplaatsen, namelijk Hanzeland en Oosterenk. Kinderdagverblijf Pi is op werkdagen geopend vanaf 06.30 uur tot 19.00 uur en goed bereikbaar vanaf de A28.

https://www.kinderdagverblijfpi.nl/