Fugelflecht
Image default
Electronica en Computers

Wat is de beste keuze voor luidsprekers?

B&O’s zijn de meest bekende luidsprekers over de hele wereld. Het is dus niet zo gek dat als u aan een nieuwe en krachtige luidspreker zoekt u het geweldig zult vinden om Bang & Olufsen te gebruiken. Wat dit merk luidspreker zo gewild maakt, is dat het de beste geluidseffecten heeft met zachte profielen en het grootste deel van zijn uiterlijk is gemaakt van natuurlijke materialen. Het lijdt geen twijfel dat Bang & Olufsen luidsprekers ervoor zorgen dat u de muziek hoort zoals de artiesten het bedoeld hebben, authentiek, zuiver en gedetailleerd. Hier zijn de redenen waarom het de beste speaker is.

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Het gebruik van Bang & Olufsen geeft u kippenvel met geweldig geluid voor de zintuigen, het is perfect afgestemd met het juiste geluid voor alle omgevingen. Als u een obsessie en passie voor muziek hebt, dan is het tijd om de technieken die worden gebruikt om geluid te reproduceren met Bang & Olufsen-luidsprekers op de proef te stellen. De luidsprekers en geluidssystemen zijn goed gebouwd met sublieme technische instrumenten. Met sensoren zijn ze subtiel met de hand en het oor afgestemd om u rechtstreeks in de muziek te brengen. Het laat je bewegen, fysiek en emotioneel met perfecte toonhoogtes en alle gewenste geluidseffecten. Bang & Olufsen Beolab 18 is akoestisch, elektrisch en mechanisch ontworpen om ervoor te zorgen dat elke geluidsproductie perfect is.

Perfect design

Bang & Olufsen Beolab 18 is indrukwekkend gedetailleerd met sterk hout. Het heeft aantrekkelijke eigenschappen, zoals draadloze en onberispelijke prestaties in alle posities. U zult de onberispelijke ervaring van het draadloos Bang & Olufsen-geluid ontdekken. Het heeft een enkele voedingskabel geïnduceerd om te presteren. Bovendien biedt de luidspreker ongelooflijke mogelijkheden om de vreugde van meerkanaals draadloze audio in uw huis in alle hoeken te ontketenen. Zo creëert u met slechts één luidspreker een thuisgevoel. Wees ervan verzekerd dat het de juiste luidspreker is voor elke plek, met een verrassend klein formaat. Het is ontworpen om bijna overal in te passen, ongeacht of u op zoek bent naar een vrijstaande vloerluidspreker, deze in een hoek wilt plaatsen of als een kunstwerk aan uw muur wilt hangen, uw keuze is uw wens voor elk perfect geluid met Bang & Olufsen Beolab. Bang & Olufsen Beolab & en Beolab 18 zijn ontworpen met een aluminium pilaar die bijna magisch balanceert op de puntige basis, met extra houten lamellen die het geluid door uw kamer lijken te laten waaien in combinatie met de akoestische lens bovenop. Het geeft uw huis een perfecte harmonie.

Innovatieve techniek

Een ander kenmerk dat het de beste luidspreker maakt, is de innovatietechniek, het is gebouwd met verbluffend ontwerpwerk met audioprestaties als kern. Met die akoestische lens worden de bovenste frequenties gelijkmatig verdeeld in een 180 graden horizontale boog, waardoor een superieure geluidservaring wordt geleverd. Naast een prachtig uiterlijk is de Beolab 18 gevuld met geavanceerde audiotechnologieën die andere luidsprekers overtreft. U kunt de basprestaties aanpassen aan wat u speelt, terwijl de kamer aanpassingsfunctie het geluid optimaliseert op basis van de plaatsing van uw luidspreker om het geluid te geven dat u verkiest. Met een piekvermogen van 240 watt en een geluidsverspreiding van 360 graden geniet u van een krachtig geluid.

https://morelisse.nl/product/beolab-18/