Fugelflecht
Image default
Rechten

Los je geschil op bij mediation Rotterdam

Onze Mediation in Rotterdam is een procedure waarbij partijen hun geschillen bespreken met de hulp van een opgeleide onpartijdige derde die hen helpt bij het bereiken van een schikking. Bij mediation Rotterdam kan het een informele bijeenkomst tussen de partijen zijn of een geplande schikking. Het geschil kan in behandeling zijn bij een rechtbank of mogelijk een geschil dat kan worden ingediend bij de rechtbank. Zaken die geschikt zijn voor mediation Rotterdam zijn geschillen in commerciële transacties, persoonlijk letsel, bouw, werknemerscompensatie, arbeids- of gemeenschapsbetrekkingen, echtscheiding, binnenlandse betrekkingen, werkgelegenheid of andere zaken die niet ingewikkeld zijn. Deelname aan de mediation Rotterdam is vrijwillig door de partijen.

Hoe werkt het?

De sessie bij mediation Rotterdam, naar goedkeuren van de mediator of het forum, procesgericht of theoriegericht zijn. De meeste rechtbanken, die mediation Rotterdam gebruiken voor hun vorderingen, hebben vaak de voorkeur voor de regeling van zaken. Mediation Rotterdam wordt gebruikt voor branche specifieke mediation waarbij een deskundige nodig is om de aard van de ander te begrijpen.

Voordelen voor de partijen

Het vermogen om gebruiksvriendelijke oplossingen te vinden voor een geschil is een aantrekkelijk onderdeel van mediation Rotterdam. De partijen zijn bevoegd om hun probleem werkbaar op te lossen om tot een “win-win” -oplossing te komen. Dit bevordert vaak een oplossing wanneer een partij zich enorm benadeeld voelt of de partijen in staat stelt hun zaken, werk of persoonlijke relatie voort te zetten. In veel gevallen versterken de partijen hun werkrelatie voor meer efficiëntie op de werkplek. Daarnaast is het goed met mediation Rotterdam ervoor te zorgen dat het geschil zo snel mogelijk van tafel is om beide partijen weer toe te laten in het werkveld en eventuele samenwerkingen door kunnen gaan.